[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes (BBS RS18")
No ładnie ładnie panie kolego
ale chyba dekle to się niestety nie zgrały. szkoda bo trzeba będzie malować
ale chyba dekle to się niestety nie zgrały. szkoda bo trzeba będzie malować
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Minimalnie sie rozni. Malnie sie tylko dekle i wystarczy Podoba mi sie ten kolor na docelowych BBS-ach wiec calosc zostaje.
Tylko trzeba się będzie wstrzelić
kanapki na wyjazd powoli robię
kanapki na wyjazd powoli robię
No ten tył może wyglądać przyjemnie... 10"
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
Bedzie prze kozak na tym kole. Szkoda ze te 8,5 nie są bardziej wklęśnięte do środka, ale wszystko nie możne mieć tak jak by się tego chciało
sagano88, pytanie z innej beczki - nie myślałem coś o zmianie silnika lub ewentualnym modzeniu (chociaż nie wiele się z tego wymodzi) ??
1.6 przy takim kole może średnio jechać...
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
sagano88, Widzę ostro lecisz z tematem A chciałeś auto sprzedawać
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
ŻuReK, on to typowy szpaner także nawet 1.4 by mu styknelo
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dziasiaj byly odwiedziny u szatkosia Powiem tak. Przywiozlem felgi cale, a co sie z nimi stalo...
... Rozkrecilismy z na probe jedna felge, zeby zobaczyc z czego jest "nabitka" rantu i jak zabrac sie za jej odswiezenie. Jak okazalo sie ranty byly z kwasiaka i nie sa wcale potrzebne. Z racji, ze troche byly zmarnowane wyleca wszystkie i bedzie polerka na golym aluminium. Tak to wygladalo:
Teraz tylko nawiert, polerka rantow, polerka srob do skrecenia, pierscienie centrujace, kilka zabiegow upiekrzajacych dekle i felgi beda gotowe do przyszlego sezonu
Byla tez mala przymiarka jak 10 cali siadzie z ET20 i ku moim obawom bedzie idealnie . Dodam, ze to bylo na szybko i tyl zejdzie nizej. Takze nie takie straszne to ET jak je maluja
... Rozkrecilismy z na probe jedna felge, zeby zobaczyc z czego jest "nabitka" rantu i jak zabrac sie za jej odswiezenie. Jak okazalo sie ranty byly z kwasiaka i nie sa wcale potrzebne. Z racji, ze troche byly zmarnowane wyleca wszystkie i bedzie polerka na golym aluminium. Tak to wygladalo:
Teraz tylko nawiert, polerka rantow, polerka srob do skrecenia, pierscienie centrujace, kilka zabiegow upiekrzajacych dekle i felgi beda gotowe do przyszlego sezonu
Byla tez mala przymiarka jak 10 cali siadzie z ET20 i ku moim obawom bedzie idealnie . Dodam, ze to bylo na szybko i tyl zejdzie nizej. Takze nie takie straszne to ET jak je maluja
GoNzO tez mi szkoda, ale kto wie czy zanim je zaloze, nie trafi sie druga para wkleslychGoNzO !!! pisze:Bedzie prze kozak na tym kole. Szkoda ze te 8,5 nie są bardziej wklęśnięte do środka, ale wszystko nie możne mieć tak jak by się tego chciało
ŻuReK SWAP mi sie marzy, ale tylko i wylacznie ze wzgledow estetycznych i dzwiekowych pod maska. Kiedys moze i zawita, ale poki co tak jak truckman pisze, mi moc niepotrzebna i do toczenia sie obecny silnik wystarczy. A czy podola tym kolom? Mysle, ze bez problemu bo po pierwsze sa lzejsze niz poprzednie GTI-ki, a po drugie tu znaczenie maja bardziej opony, a ich za szerokich nie zakladamŻuReK pisze:sagano88, pytanie z innej beczki - nie myślałem coś o zmianie silnika lub ewentualnym modzeniu (chociaż nie wiele się z tego wymodzi) ??
Bio ze sprzedaza odeszlo juz w niepamiec. Postanowione, ze autko zostaje na duzo dluzej i jeszcze spora lista modow czeka na zrealizowanie.Bio pisze:sagano88, Widzę ostro lecisz z tematem A chciałeś auto sprzedawać
ciekawi mnie tylko jedna sprawa, jak chcecie to ze szatkosiem wtedy upchnąć, bo chyba tylko poszerzenie zostajeGoNzO tez mi szkoda, ale kto wie czy zanim je zaloze, nie trafi sie druga para wkleslych
truckman, 9J już powinna być ładnie zaciągnięta do wewnątrz A taki rozmiar się mieści bez problemu z przodu w MK4
sagano88, te foty z przymiarki Bedzie mega kozacko, tylko proponował bym dać tu profil opony 35 żeby podkreślić rozmiary tej felgi
sagano88, te foty z przymiarki Bedzie mega kozacko, tylko proponował bym dać tu profil opony 35 żeby podkreślić rozmiary tej felgi
GoNzO !!!, nie wiem nie wdiziałem nigdy 9j takiej felgi
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Co do wkleslego moze trafi sie druga para 10-tek i przelozyloby sie tylko rotory. Z upchnieciem juz by sie cos pokombinowalo, tu i owdzie stoczylo i powinno wejsc z 8,5" bebnem. Ale to bez spinki i poki co ciesze sie z tego co mam Ogolnie to 8,5" na przodzie nie jest az tak proste i ma delikatna "wkleslosc" zwlaszcza w porownaniu do kompletu 8-mek, ktore kupilem dla dekli. Bedzie dobrze!
A co do profilu 35, ja bardziej przystaje caly czas przy 215/40
Taka oponka bedzie idealnie pasowac srednica itp. pod 205/40 jakie wskoczy na przod, a takiej oponki mam na chwile obecna 4szt.
A co do profilu 35, ja bardziej przystaje caly czas przy 215/40
Taka oponka bedzie idealnie pasowac srednica itp. pod 205/40 jakie wskoczy na przod, a takiej oponki mam na chwile obecna 4szt.