[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes (BBS RS18")
sagano88, całe szczęście nic Wam się nie stało, ale jak to mówią bez dzwona nie ma moda fotele lux, pasowałyby mi takie. Grzane te stołki?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Ano co zrobic... Taki prawie "dzwon" jak truckman napisal
A fotele nie grzane, ale nawet dobrze bo nie kusi do ciagniecia swoich instalacji, itp. Alcantarka po srodku sprawia na tyle przyjemne wrazenie, ze ani to zima nie ziebi, ani latem nie bedzie parzyc takze lux Ciesze sie ze zakupu, ale niestety poki co na odleglosc bo autko stoi sobie w garazu 100km ode mnie w mojej rodzimej miejscowosci i czeka na dalszy rozwoj sytuacji.truckman pisze:Dzwon matką modów
sagano88, dokładnie fajnie jakby miały te maty, ale bez też jest ok.
Ja trochę za duży do Recaro jestem, ale jak prowadziłem to było wygodnie
Ja trochę za duży do Recaro jestem, ale jak prowadziłem to było wygodnie
truckman, siedziałem na takich recaro tylko całych w skórze i jak dla mnie rewelacja. Te nasze też nie są złe, ale to nie to. Co prawda w porównaniu z ori welurem jest przepaść jeśli chodzi o wyprofilowanie.
w lecie to się zgodzę, że jest ok ale teraz jak golf postoi kilka godzin na dworze to już nie jest tak przyjemnie. Ja mam grzane i po około 1,5-2 minut po odpaleniu silnika nie są już zimne. Pojeździsz to zobaczysz, ja ogólnie jestem bardzo zadowolony.sagano88 pisze:Alcantarka po srodku sprawia na tyle przyjemne wrazenie, ze ani to zima nie ziebi, ani latem nie bedzie parzyc takze lux
sławomir, z fotelami przy moim gabarycie jest ciężko. Tak jak mówię Recaro super, ale jak dla mnie za wąskie są po prostu. Niektóre rzeczy po prostu nie są dla każdego, nie z uwagi na kasę, ale z uwagi na ich rozmiar. Fotele z Leona są dla mnie idealne bo są szersze i nie czuję się jak w foteliku dziecięcym.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
ale przygoda najważniejsze że cali jesteście...
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
masakra... dobrze, że wy cali
Foteli pogratulować, ale jestem przekonany, że na 99% w którymś momencie dorzucić podgrzewanie...
Foteli pogratulować, ale jestem przekonany, że na 99% w którymś momencie dorzucić podgrzewanie...
-
- Gadatliwa bestia
a ja mam maty grzewcze ktore sie walaja bezuzytecznie
pomysl sagano o nich, maty wrzucisz sam albo dasz do tapicera, a wiązkę wystrugasz sobie z forumowego faq
Dzigit84, napisz na pw co to za maty i ile $ za nie
Dzigit84, napisz na pw co to za maty i ile $ za nie
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Panowie... dach sie wyklepie, od razu malnie na czarno (pewnei tak bedzie)
Nowe fanty ekstra nie ma tego złego co by...
Ja kilka lat temu tez mialem problem no i Golf żyje, nawet ma sie dobrze
Nowe fanty ekstra nie ma tego złego co by...
Ja kilka lat temu tez mialem problem no i Golf żyje, nawet ma sie dobrze
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Z racji mnostwa wolnego teraz czasu zabralem sie za bojowe zadanie domowe od szatkosia czyli odswiezenie i polerka srob od BBS-ow. Narazie 5szt., a zostalo jeszcze 55 + 4 wentylki , ktore sa mega patentem w tej feldze. Roznica jest
Postanowilem tez, ze autko jak kazdy "dobry projekt" zime spedzi w garazu, a ja przekulam sie komunikacja miejska, odkladajac przy tym troche grosza na nowe pomysly (No chyba, ze trafi sie jakis tani dupowozik).
Odwiedzil mnie tez, a wlasciwie autko "majster" w celu wyliczenia i oszacowania strat i kosztow naprawy. Suma sumara nie bedzie tragedii i kazda z czesci pozostanie w oryginale. Kazda z wgniotek zostanie jakims "patentem", ktorego nie chcial ujawinc, bezkolizyjnie wyciagnieta na tyle dobrze, ze uniknie szpachli na czym zalezalo mi najbardziej. Koles jest zaufany i juz nie jedno "domowe" autko naprawial, takze wie co mowi, a ja mialem nie raz okazje widziec jego prace w trakcie. W najblizszym, wiec wolnym terminie, ktory i tak wypada za okolo miesiac Golfik laduje w naprawie i tam bedzie szykowany do przyszlego sezonu, na ktory tak czy inaczej wyjedzie
Postanowilem tez, ze autko jak kazdy "dobry projekt" zime spedzi w garazu, a ja przekulam sie komunikacja miejska, odkladajac przy tym troche grosza na nowe pomysly (No chyba, ze trafi sie jakis tani dupowozik).
Odwiedzil mnie tez, a wlasciwie autko "majster" w celu wyliczenia i oszacowania strat i kosztow naprawy. Suma sumara nie bedzie tragedii i kazda z czesci pozostanie w oryginale. Kazda z wgniotek zostanie jakims "patentem", ktorego nie chcial ujawinc, bezkolizyjnie wyciagnieta na tyle dobrze, ze uniknie szpachli na czym zalezalo mi najbardziej. Koles jest zaufany i juz nie jedno "domowe" autko naprawial, takze wie co mowi, a ja mialem nie raz okazje widziec jego prace w trakcie. W najblizszym, wiec wolnym terminie, ktory i tak wypada za okolo miesiac Golfik laduje w naprawie i tam bedzie szykowany do przyszlego sezonu, na ktory tak czy inaczej wyjedzie
Ostatnio zmieniony czw gru 01, 2011 16:40 przez sagano88, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko dobre, co się dobrze kończy!! Mimo woli będziesz miał dobre patrzenie przez przednią szybę... Zero poświat i refleksów i tego Ci zazdroszczę. Reszty roboty jakoś niebardzo...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
steniu4 przednia szybe i tak juz wymienialem przy okazji pechowej wymiany wycieraczek
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
wnętrze (fotele) bardzo fajne
teraz tylko zrobić czarny sufit i będzie git...
teraz tylko zrobić czarny sufit i będzie git...