MK3 Black & White ARL + GT22 By MiChAoS
Moderator: G0 Karcio
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
zalozona zalozona + przelot 2.5"... teraz nic ciekawego walcze z problemem mam nadzieje ze malym i przymierza sie na wieksze T i wtyski jak ogarne problemik...http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2394629#2394629
Ostatnio zmieniony pn gru 08, 2008 23:18 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kolejny czarnuch 20 Jahre TDI Ladnie modzisz ale ten ostatni problem z kałużą jest aż dziwny Mam nadzieje i życze rozwiązania problemu Pozdro
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
- Maciek23
- Forum Master
Becior tu nie chodzi o auto z Gostynina tylko o to ze kolega je zalal na pewno. D jest bardziej podatne na zalania niz pb.becior pisze:Jak przeczytałem o tym problemie to zaraz mi się przypomniało, że to wycackane auto z Gostynina
Michaos modl sie zeby ten problem nie byl jakis grubszy, bo moze byc taka opcja ze miales jakas czesc nagrzana i zimna woda sie dostala na nia i cos pierdlo.
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
bacior od czasu kupna zero problemow... teraz sie zagadka zrobila, z mojej winy mam nadzieje ze bedzie ok. dzisiaj vyem do znajomego mechaniora i posprawdzalismy wszystko i wyglada na OK doszlismy do tego ze T nie dziala zero odzewu... po 2 slychac ze nie dziala po zrobieniu przelotu swistalo glosno z tlumika teraz zero... jutro postaram sie kupic ten zawrek co startuje turbinka moze on padl...
tomciup no powoli ze tak powiem bede zaczynal tylko trzyma mnie narazie ta *#cenzura#* :/ dzieki mam nadzieje ze na dniach sie wyjasni...
Maciek23 byc moze jezeli padlo T to w najgorszym przypadku to bym przezyl bo bym mial motywacje odrazu na mody:) mam nadzieje tylko ze nic z motorem ale nawet watpie bo olej jak byl tak jest, zero wycekow itp wszystko bez zmian...
Bruno77 dzieki... jeszcze zrzuce go troche na glebe(zawias juz lezy i czeka) szybki delikatnie przyciemnic i jakies lepsze audio wleci na wiosne...
[ Dodano: 12 Gru 2008 09:32 ]
no wrescie cos zaczelo chodzic tzn przynajmniej doszedlem gdzie siedzi problem... po odlaczeniu wezyka laczacego zaworek (ten nizej chyba N18) z tym co jest przy kolektorze ssacym tzn chyba EGR jak sie nie myle i samochod wrescie normanlnie jedzie... narazie tak musi byc na dniach bede mial $$wiec zaczynam kompletowanie gratow
dzieki za podpowiedzi z waszej strony
temat mozna zamknac...
tomciup no powoli ze tak powiem bede zaczynal tylko trzyma mnie narazie ta *#cenzura#* :/ dzieki mam nadzieje ze na dniach sie wyjasni...
Maciek23 byc moze jezeli padlo T to w najgorszym przypadku to bym przezyl bo bym mial motywacje odrazu na mody:) mam nadzieje tylko ze nic z motorem ale nawet watpie bo olej jak byl tak jest, zero wycekow itp wszystko bez zmian...
Bruno77 dzieki... jeszcze zrzuce go troche na glebe(zawias juz lezy i czeka) szybki delikatnie przyciemnic i jakies lepsze audio wleci na wiosne...
[ Dodano: 12 Gru 2008 09:32 ]
no wrescie cos zaczelo chodzic tzn przynajmniej doszedlem gdzie siedzi problem... po odlaczeniu wezyka laczacego zaworek (ten nizej chyba N18) z tym co jest przy kolektorze ssacym tzn chyba EGR jak sie nie myle i samochod wrescie normanlnie jedzie... narazie tak musi byc na dniach bede mial $$wiec zaczynam kompletowanie gratow
dzieki za podpowiedzi z waszej strony
temat mozna zamknac...
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
no szkoda autka szkoda fajnie wygladal fajnie smigal no ale coz zyci... zagapilem sie i wjechalem w dupsko VITO... az tak tragicznie nie jest, graty hmm mam jeszcze pozostalkosci z ABF T po ogledzinach przez uderzenie niewiem czy ucierpiala podluznica czy co bo sie dzwi przesunely nachodza na tylny blotnik otworzylem i poniej nie moglem zamknac pomeczylem sie troche i dalem rade i stad stwierdzenie NIE ROBIE IDZIE NA CZESCI niechce go wyciagac na ramach czy jak to tam oni zrobia pozniej bedzie cos odstawac nie pasowac aaa niechce takiego...
[ Dodano: 10 Mar 2009 23:51 ]
a jednak, po goledzinach innych golferow stwirdzilem ze nie warto,bo kupno zdrowego golfera milo sie z cudem:) wiec uparlem sie ze zrobie swojego i bedzie dalej smigal wiec pieniazki przeznaczone na nowy zakup zostaly przeznaczone na doporowadzenie golfa do stanu przyzwoitosci
- na poczatku pomyslalem co by tu wymodzic ze by szyciej sie odpuchal a wiec jednostka AFN to co 216? T z AWX? , po przeliczeniu kosztow i pchania gotowki w silnik co ma przelatane cwiatke hmm bezsensu troche wiec chwila szukania i jest ARL komplet 02r niecale 90tys przelatane (podobno) mody nie skancza sie oczywiscie na programie graty juz zmowione czekam na paczki mam nadzieje ze na dniach przyjda wiec na dniach opis modyfikacji zwiazne z motorownia ...
nowe serducho skrzynia narazie zostaje z AFN-a
po swapie golfer odwiedzi lakiernie golfer dostanie caly nowe lakier + male zmiany blacharskie co do zmian i koloru autka (bo czarny nie bedzie) wkrotce
[ Dodano: 17 Mar 2009 23:15 ]
a jednak golfik zostal rozebrany i trafil pierw do lakierni pierwsze zabiegi juz za soba wspawane nowe progi jutro ekipa sie zabiera za klape i klepanie blotnikow pod moje nowe dzisij zakupione kółka
miedzy czasie doszly gadzety di silnika
dzisiaj tez zakupilem nowe kolka do mojej maszyny RH ZW1 17" przod 8,5" tyl 9,5"
jutro kolejne fotki z zabiegow blacharskich
[ Dodano: 10 Mar 2009 23:51 ]
a jednak, po goledzinach innych golferow stwirdzilem ze nie warto,bo kupno zdrowego golfera milo sie z cudem:) wiec uparlem sie ze zrobie swojego i bedzie dalej smigal wiec pieniazki przeznaczone na nowy zakup zostaly przeznaczone na doporowadzenie golfa do stanu przyzwoitosci
- na poczatku pomyslalem co by tu wymodzic ze by szyciej sie odpuchal a wiec jednostka AFN to co 216? T z AWX? , po przeliczeniu kosztow i pchania gotowki w silnik co ma przelatane cwiatke hmm bezsensu troche wiec chwila szukania i jest ARL komplet 02r niecale 90tys przelatane (podobno) mody nie skancza sie oczywiscie na programie graty juz zmowione czekam na paczki mam nadzieje ze na dniach przyjda wiec na dniach opis modyfikacji zwiazne z motorownia ...
nowe serducho skrzynia narazie zostaje z AFN-a
po swapie golfer odwiedzi lakiernie golfer dostanie caly nowe lakier + male zmiany blacharskie co do zmian i koloru autka (bo czarny nie bedzie) wkrotce
[ Dodano: 17 Mar 2009 23:15 ]
a jednak golfik zostal rozebrany i trafil pierw do lakierni pierwsze zabiegi juz za soba wspawane nowe progi jutro ekipa sie zabiera za klape i klepanie blotnikow pod moje nowe dzisij zakupione kółka
miedzy czasie doszly gadzety di silnika
dzisiaj tez zakupilem nowe kolka do mojej maszyny RH ZW1 17" przod 8,5" tyl 9,5"
jutro kolejne fotki z zabiegow blacharskich
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2009 00:37 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 4 razy.