[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
rufi18, dzięki przyciemnianie polecasz czy odradzasz? i dlaczego myślałem nad różnymi wariantami intensywności przyciemnienia
Merffik, problemy żeby włożyć hehe z podnośnikiem oczywiście fanty się zbierają, na sezon chciałbym koła, bo później tylko kosmetyka, ale czy wyjdzie, zobaczymy... jestem w stanie stanąć na głowie, żeby kupić szerokie koła z parapetem bo nie lubię półśrodków
Frykas, jest ryzyko, jest przyjemność, a latać bokiem po dziś dzień dalej można
Merffik, problemy żeby włożyć hehe z podnośnikiem oczywiście fanty się zbierają, na sezon chciałbym koła, bo później tylko kosmetyka, ale czy wyjdzie, zobaczymy... jestem w stanie stanąć na głowie, żeby kupić szerokie koła z parapetem bo nie lubię półśrodków
Frykas, jest ryzyko, jest przyjemność, a latać bokiem po dziś dzień dalej można
Ostatnio zmieniony pn gru 21, 2009 00:39 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
na pewno nie robił bym zupełnie ciemnych szyb wydaje mi się ze trochę już wyszło z mody, jak już koniecznie byś chciał przyciemnić to delikatnie. Takie jest moje zdanie ... taki front jak Ty masz to muszę jak najszybciej u siebie zrobić pozdrawiamPOOREK pisze:przyciemnianie polecasz czy odradzasz? i dlaczego
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
trochę odświeżę z nowości to Golf dostał dzisiaj świeży olej Mobil S 10W40 filtr oleju, powietrza i kabinowy.. od razu lepiej dla silniczka zakupiłem magnesy do mocowania bry, żeby nie fruwała przy większych prędkościach w lato i chyba tyle, bo o fantach grudniowych pisałem wcześniej może niedługo jeszcze jakieś będą zobaczymy najlepszego w nowym roku i wiele kasy na mody pozdrawiam
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Danny0087
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ładny golfik, w porównaniu od kupna po dzień dzisiejszy to sporo się zmienił, oczywiście na duży plus
Front masz kozak, , felga jeszcze jak wpadnie będzie super. Co do szyb to lekko przyciemnij, ja u siebie 30% robiłem i ładnie wygląda z czarnym, Może jeszcze przydymiłbyś lampy z tyłu te red white, bo trochę nie pasują takie
Front masz kozak, , felga jeszcze jak wpadnie będzie super. Co do szyb to lekko przyciemnij, ja u siebie 30% robiłem i ładnie wygląda z czarnym, Może jeszcze przydymiłbyś lampy z tyłu te red white, bo trochę nie pasują takie
Moj Golf :)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Filmik z Golferem:
http://vimeo.com/28213373
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Filmik z Golferem:
http://vimeo.com/28213373
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
update 17 stycznia 2010 a'la zapowiedź :green_fuck:
jako że szpiegów na forum pełno :green_fuck: wolę napisać sam nim ktoś mnie uprzedzi na wiosnę prawdopodobnie zawitają koła (firmy Rondell ) poglądowe foto zapożyczone z allegro:
koła ogólnie podobają mi się... nie ukrywając - średnio zawsze to jakieś alu będzie, bo narazie to cienizna ale... za kasę za jaką je wyrywam myślę że tragedii nie ma daję kumplowi jeden komplet swoich stalówek i dopłacam 350 zł w zamian koła 16 cali takie jak na foto (ET prawdopodobnie 35) szerokość 7,5J (chyba) i gumy na jeden sezon tak więc myślę że źle się nie wytargowałem gumy 215/40, troszkę szerokie, jak będę kupował nowe to raczej będę za czymś mniejszym patrzył kiedyś tam może na tył dokupię dystans ze 20mm, z resztą zobaczymy jak na autku się zaprezentuje póki co na dobicie targu umówiłem się wstępnie na wtorek... szukam koncepcji na koła, może ktoś pomysł podsunie? początkowo miał być rant na poler, środek czarny i śrubki złote... teraz zaczynam głupieć... sam nie wiem jak będą wyglądały najlepiej może ktoś miał podobne na samochodzie? może widział ktoś takie z jakimiś kombinacjami alpejskimi kolorystycznymi? czekam na pomysły, liczę na was
jako że szpiegów na forum pełno :green_fuck: wolę napisać sam nim ktoś mnie uprzedzi na wiosnę prawdopodobnie zawitają koła (firmy Rondell ) poglądowe foto zapożyczone z allegro:
koła ogólnie podobają mi się... nie ukrywając - średnio zawsze to jakieś alu będzie, bo narazie to cienizna ale... za kasę za jaką je wyrywam myślę że tragedii nie ma daję kumplowi jeden komplet swoich stalówek i dopłacam 350 zł w zamian koła 16 cali takie jak na foto (ET prawdopodobnie 35) szerokość 7,5J (chyba) i gumy na jeden sezon tak więc myślę że źle się nie wytargowałem gumy 215/40, troszkę szerokie, jak będę kupował nowe to raczej będę za czymś mniejszym patrzył kiedyś tam może na tył dokupię dystans ze 20mm, z resztą zobaczymy jak na autku się zaprezentuje póki co na dobicie targu umówiłem się wstępnie na wtorek... szukam koncepcji na koła, może ktoś pomysł podsunie? początkowo miał być rant na poler, środek czarny i śrubki złote... teraz zaczynam głupieć... sam nie wiem jak będą wyglądały najlepiej może ktoś miał podobne na samochodzie? może widział ktoś takie z jakimiś kombinacjami alpejskimi kolorystycznymi? czekam na pomysły, liczę na was
Ostatnio zmieniony ndz sty 17, 2010 23:58 przez POOREK, łącznie zmieniany 4 razy.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
srubki prawdziwe czy imitacja ? ;p
chyba tak jak szukales fotek,zlota srubka,rant poler a srodek czern... biel,zielony,czerwony-do czarnego w sumie kazdy kolor pasuje moim zdaniem
chyba tak jak szukales fotek,zlota srubka,rant poler a srodek czern... biel,zielony,czerwony-do czarnego w sumie kazdy kolor pasuje moim zdaniem
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
no właśnie wiedziałem że szpiedzy są wszędzie :green_fuck: jak odbiorę to sprawdzę co z tymi śrubkami, założę dwie na stronę, kopsnę foto i porobię VT, może coś mi na myśl przyjdzie tylko nie wiem czy takie zabójcze kolory będą dobre, dlatego myślałem o czarnym...
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
nadal VT, koła zabieram jutro który kolorek? najbardziej skłaniam się ku czerwieni, pod kolor do tylnych lamp oraz oczywiście ku czerni rantów malować nie zamierzam bo jak się obetrą to będzie brzydko wyglądać choć czarne z rantem w kolor miodzio z braku laku i funduszy to i z tego koła coś się zrobi
Ostatnio zmieniony wt sty 19, 2010 00:31 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
POOREK, jak czarnuch to czarne z polerowanym rantem chyba ze wzorujesz sie na wheel whores to moze pomaranczowe albo biale
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
więc dzisiaj była obiecywana przymiarka, oto foty:
trochę przód jak koza stanął (skręci się w kole wiosny), tył może z czasem się lekko wypchnie 4x ET35, 7,5J, i guma 215/40, podeszło bez problemu, ale od nakrętki gwintu nie daleko czerwony kolor z lekka chwilowo wypadł, bo nieświadomie kupiłem czarny lakier (poszedłem po papier ścierny wodny i spytałem o lakier po zapłaceniu zorientowałem się co zrobiłem ) kupiłem papier 1500, dobry będzie do wypolerowania? więc zostały dwie opcje zostawić kolor taki jak jest czy malować na czarno?
trochę przód jak koza stanął (skręci się w kole wiosny), tył może z czasem się lekko wypchnie 4x ET35, 7,5J, i guma 215/40, podeszło bez problemu, ale od nakrętki gwintu nie daleko czerwony kolor z lekka chwilowo wypadł, bo nieświadomie kupiłem czarny lakier (poszedłem po papier ścierny wodny i spytałem o lakier po zapłaceniu zorientowałem się co zrobiłem ) kupiłem papier 1500, dobry będzie do wypolerowania? więc zostały dwie opcje zostawić kolor taki jak jest czy malować na czarno?
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl