hehe spoko słuchaj ja się moge pochwalić nawet, bo na stypendium naukowe się załapię, za 2 semestry średnia 4.7konrad141 pisze:Zazdroszcze oj zazdroszcze sorry a OT.
[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
Ostatnio zmieniony wt lip 06, 2010 13:11 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Heh... ja to na PŁ na automatyce i robotyce to porażka narazie... wrzesień zadecyduje czy dalej przejde czy nie a dodam że pierwszoroczniaczek ze mnie a co do stypendium to gratuluje kasy dodatkowej dla studenta nigdy zawiele
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
- przemekkum
- Użytkownik
- Kontakt:
wiesz co Przemku, nigdy nie spotkałem się z taką w golfie, tak że wydaje mi się, że tylko w vento taką można było dostać. Swoją drogą i o taką ciężko, przez ostatnie 2 lata to 2 jaką widziałem że jest na sprzedaż* (aczkolwiek nie siedzę dzień w dzień od rana do nocy na allegro). Z tego co zdążyłem się zorientować, to był jakiś taki "pakiet" do vento, z taką właśnie kanapą i fotelem kierowcy z dodatkowymi regulacjami
*mówimy o tapicerce materiałowej a nie welur
*mówimy o tapicerce materiałowej a nie welur
Ostatnio zmieniony ndz lip 25, 2010 16:30 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.