dziekiViriss pisze:Szkoda. A juz sie przekonałem do yellow frontu
robal264 Jak zawsze pieknie działasz.
[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
oki dasz fotke chetnie lukne ,moim zdaniem folia powinna byc bardziej blada niz zolta ta jest raczej za zolta i stad ten efekt, ale ja i tak wracam na ciemne lampki z krzyzem na nowy sezon tylko deko inne niz byly, teraz to tylko wersja przejsciowa bo swoje lapmki sprzedalem a ori dosc lipnie wygladaly wiec trzeba bylo na szybko je upiekszyc
pozdrowka
pozdrowka
Ostatnio zmieniony ndz wrz 27, 2009 23:04 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
no i to duzo oto dowodydjbartez pisze:dzieje sie cos w temacie ??
pierwsze akcje w srode
pozniej czwartek ze szwagrem wyjecie silnika
no i dzisiaj demontaz reszty i wstepne czyszczenie
no i po szlifowaniu jeszcze troche zostalo + naprawic ubytki w miejscu gdzie byl aku ale nie jest zle, podluznice wczesniej ktos prysnal tym czyms rozowym wiec sa w calkiem ladnym stanie
teraz problem w wyborem koloru komory i czy malowac z tym miejscem gdzie komp i reszta czy nie bo tyle tam czyszczenia ze mi sie nie chce ale pewnie trzeba bedzie, wstepnie planuje cos w bieli albo kawa z mlekiem, ale moze jakis kolor bym dal np zielony albo pomarancz, ma ktos jakies pomysly
no i na koniec maly bonus w piatek dotarly nowe lampki na tyl do golfika
Ostatnio zmieniony sob paź 10, 2009 18:20 przez robal264, łącznie zmieniany 2 razy.