[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
Poprzednią dokładke miałeś dobrze spasowaną tak że nie rozumiem po co wymieniać
Chyba tylko dlatego że Ori...
Chyba tylko dlatego że Ori...
Byłe mk4 i BMW- viewtopic.php?f=89&t=382399" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
pewnie na zdjęciach tego nie widać ale uwierz mi że różnica jednak jest..Sandorr pisze:Poprzednią dokładke miałeś dobrze spasowaną tak że nie rozumiem po co wymieniać Chyba tylko dlatego że Ori...
gratki dobry fant mi rok temu udało się kupić 2 komplety ORI na allegro za śmieszną kasę
co tu dużo mówić. Podróba jest inna. Z przodu to bardziej widać nawet na pierwszy rzut oka. Jak jest możliwość to wiadomo ze zmiana na ori jest słuszna decyzją
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dokladnie! Konradzik ma racje. Niby wszystko bylo wporzadku, ale czegos brakowalo. Mi glownie chodzilo o mocowanie dokladki, ktore w podrobie nie jest P&P w takim stopniu jak oryginal. No i co OEM to OEM Ciesza takie zmiany kiedy trafi sie cos czego jest naprawde malo.
Tak BTW: KonradzikIV nie wiedzialem, ze udalo Ci sie wtedy wyrwac to na allegro! Niezle! Myslalem, ze ebay czy cus. Widocznie musze udoskonalic moje sposoby szukania gratow
Stara zapewne bedzie na sprzedaz za jakis czas takze gdyby ktos byl chetny...? No i jest jeszcze pewien VOTEX dla chetnego
Tak BTW: KonradzikIV nie wiedzialem, ze udalo Ci sie wtedy wyrwac to na allegro! Niezle! Myslalem, ze ebay czy cus. Widocznie musze udoskonalic moje sposoby szukania gratow
Stara zapewne bedzie na sprzedaz za jakis czas takze gdyby ktos byl chetny...? No i jest jeszcze pewien VOTEX dla chetnego
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
jeden kupiłem jakoś na sztuki ze zderzakami, i ori nówki progi w ori podkładzie - prosi wziął Kokos reszta poszła do poznania gdzieś a potem udało mi się kupić cały komplet w dobrej kasie (przód tył progi) i to nawet w moim kolorzesagano88 pisze:Tak BTW: KonradzikIV nie wiedzialem, ze udalo Ci sie wtedy wyrwac to na allegro! Niezle! Myslalem, ze ebay czy cus. Widocznie musze udoskonalic moje sposoby szukania gratow
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Ciekawe gdzie do Poznania poszly? Jak narazie konkurencji nie widzialem
W sumie w moim kolorze, to jedyna opcja na visus mod. R32 odpada na 100% a wszystko inne do mnie nie przemawia tak więc jak przyjdzie moment to może coś się urodzi...sagano88 pisze:Stara zapewne bedzie na sprzedaz za jakis czas takze gdyby ktos byl chetny...? No i jest jeszcze pewien VOTEX dla chetnego
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Ogolnie maly przestoj zimowy, ale juz wszystko ruszylo z kopyta. Felgi pomalu sie koncza, nawierty zrobione, i zostalo jedynie skrecenie na swiezo wypolerownych srobach, galwanizacja nakretek dekla i zmiana logo, a poki co wygladaja tak:
Pozatym ciagle przychodza to nowe gadzety do auta i tym razem wpadl licznik z pelnym FIS-em, co do auta z poczatkow produkcji bez CAN jest ciezkim tematem . Wszystko sprawdzone u kolegi truckmana i dziala jak nalezy. Jak tylko srebrny wroci w moje rece odrazu podlaczamy
Pozatym ciagle przychodza to nowe gadzety do auta i tym razem wpadl licznik z pelnym FIS-em, co do auta z poczatkow produkcji bez CAN jest ciezkim tematem . Wszystko sprawdzone u kolegi truckmana i dziala jak nalezy. Jak tylko srebrny wroci w moje rece odrazu podlaczamy
joł maj hołmiWszystko sprawdzone u kolegi truckmana i dziala jak nalezy.
licznik działa, fajnie z jego strony. Przebieg cofnięty od razu będziesz miał więc miód.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Poznań się zbroi
kiedy sreberko wyjeżdża ??
kiedy sreberko wyjeżdża ??
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Poznan ogolnie zaskakuje "aktywnoscia" na ten sezon! Wiekszosc bedzie dzien, w dzien walczyla o dowod Sreberko mam nadzieje odebrac max w swieta kiedy wroce w swoje strony.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
z własnego doświadczenia wiem że jest o co wiadomo wszystko zależy na kogo się trafi.sagano88 pisze:Wiekszosc bedzie dzien, w dzien walczyla o dowod
czekam na jakiś aktual
o to sobie obejrze gadzine w swietasagano88 pisze:swieta kiedy wroce w swoje strony.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RE
Wszyscy już poskładali setupy a tylko Adrian i Żurek jakoś w tyle
Adrian jedziesz swoim do Rothenburga czy z truckmanem eco driving ?
Adrian jedziesz swoim do Rothenburga czy z truckmanem eco driving ?
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL