[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RE
Tak, tak... A na zywo to bys skorke marszczyltruckman pisze:No nie wiem.
Dzieki Konrad! Cos tam jeszcze lezy i czeka na montaz.KonradzikIV pisze:środek masz teraz kozak !
parę pierdółek i będzie super
Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RE
Pierwsza sprawa to Konrad na pewno nie mysli o liczniku, tylko o konkretach.sagano88 pisze:Tak, tak... A na zywo to bys skorke marszczyltruckman pisze:No nie wiem.
Dzieki Konrad! Cos tam jeszcze lezy i czeka na montaz.KonradzikIV pisze:środek masz teraz kozak !
parę pierdółek i będzie super
A druga rzecz apropo twojego marszczenia skorki
Nie wiem o czym mowisz, ale na mnie czarny sufit czy pol skorzane wnetrze( w ktorym nie da sie usiasc) wrazenia nie robi. Takie rzeczy to wow robily by 2-3 lata temu a nie jak pol Poznania ma
PS moj golf jest najlepszy
No no, trzeba przyznać wnętrze prezentuje sie elegancko
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Dobrze jest, ale rarytas to ja mam... Recaro które były kilka dni poszły w świat i zostały highline ze SPRAWNYM grzaniem, i mam rarytasowy JASNY sufit
Nie no okej jest, ale muszę zejść na dół zobaczyć czy mam WOBy na swoim miejscu...
Czekam na koło Sagano...
Tak swoją drogą, to oznacz sobie wobiki. Ja tak zrobiłem bo robi się to kąskiem powoli. Mam w sbosób dyskretny ale pewny oznaczone. Jak zginą, to sprawdzę każde jedne jakie zobaczę, a że zawsze wożę w drzwiach kierowcy toporek, to wynagrodzę każdemu którego swędzą łapki Polecam podobne rozwiązanie, lepsze niż np przyklejanie zaślepek, bo wtedy szkoda botnika...
Nie no okej jest, ale muszę zejść na dół zobaczyć czy mam WOBy na swoim miejscu...
Czekam na koło Sagano...
Tak swoją drogą, to oznacz sobie wobiki. Ja tak zrobiłem bo robi się to kąskiem powoli. Mam w sbosób dyskretny ale pewny oznaczone. Jak zginą, to sprawdzę każde jedne jakie zobaczę, a że zawsze wożę w drzwiach kierowcy toporek, to wynagrodzę każdemu którego swędzą łapki Polecam podobne rozwiązanie, lepsze niż np przyklejanie zaślepek, bo wtedy szkoda botnika...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
o Panie za taki środek, to można zabić
zgredka-truckmana nie słuchaj, jak nie weźmie tabletek to się w trola zmienia
zgredka-truckmana nie słuchaj, jak nie weźmie tabletek to się w trola zmienia
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
miskieusz,
Tez chcialem to napisac ale zaraz by bylo ze spamuje mialem ochote zapytac truckmana czy jest ciazy i czy nie ma czasem ochoty na bitą smietane z ogórkiem kiszonym
Adriano, sliczny srodek, ale tego kola sie chyba nie doczekamy
Tez chcialem to napisac ale zaraz by bylo ze spamuje mialem ochote zapytac truckmana czy jest ciazy i czy nie ma czasem ochoty na bitą smietane z ogórkiem kiszonym
Adriano, sliczny srodek, ale tego kola sie chyba nie doczekamy
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
Adriano
Wymyslil jakies adapterki i za pozno zamowil, sle nie istotne, na pewno zalozy a jak zalozy to bedzie elegancko po ustawieniu gwintuale tego kola sie chyba nie doczekamy
Jutro ma byc proba wstrzelenia papcia na tyl
Najgorsze ze nie udalo mi sie taczki sprzedac i bede musial sluchac ze u sagano lepiej wszystko siedzi niz mnie jakby to byl jakis moj brat
A HA!! I tu Cię boli!! Ale co?? Że lepiej siedzi, czy nie chciałbyś mieć takiego brata?? No ma LB7Z i BBSy, tak więc sam rozumiesz... Nikt nie mówił, ze będzie lekkotruckman pisze:Najgorsze ze nie udalo mi sie taczki sprzedac i bede musial sluchac ze u sagano lepiej wszystko siedzi niz mnie jakby to byl jakis moj brat
a kto to jest ten BBS?BBSy
Nie znam goscia.
Jak to mowia lepsze RH w garsci( na samochodzie) niz BBS w piwnicy
Dobrze mówisz, choć RH na mnie wrażenia dobrego nie zrobiły... I pojechały do Eko-Alu na Dmowskiego na wagę... Za wentyle i dekielki wziąłem drugie tyle co na skupie... Twarde to one nie są, choć miałem najzwyklejszą odmianę tych kól, ale rysa w pamięci została... :/truckman pisze:
Jak to mowia lepsze RH w garsci( na samochodzie) niz BBS w piwnicy
A ten BBS to jest ten gościu co to mu sagano kilka stron wcześniej pozyczył obręcze do zdjęcia
steniu4, tak, akurat tu sie zgodze, nawet cos tam sagano ostatnio mowilmze rozmawial z Loco od passata czerwonego i bylo o tym ze dlatego rh sa takie tanie bo miekkie i fakt, przod 3 raz bedzie robiony w tym sezonie i rozwarzam na powaznie jakies bbs ch czy cos takiego prostego, albo te co w jahre byly
Takze to prawda rh sa bardzo miekkie, ale ceny od mniej wiecej 2500 w gore sa atrakcyjne. Chociaz podobno o tym sie nie rozmawia, ale na przyszly sezon czy do innego auta felgi szuka mi sagano
Takze to prawda rh sa bardzo miekkie, ale ceny od mniej wiecej 2500 w gore sa atrakcyjne. Chociaz podobno o tym sie nie rozmawia, ale na przyszly sezon czy do innego auta felgi szuka mi sagano
Tu się utwierdzam, ze kupiłem dobre koła. Cena była wg mnie korzystna, rozmiar też i wytrzymałość jak najbardziej. Raz myślałem, że będzie po feli tak dałem przy upalaniu, ale nawet śladu nie ma. A jak zajadę gumy to już czekają 205 w piwnicy co by mniejsze starty na toczenie były
Kończę to OT bo mi głupio
Kończę to OT bo mi głupio
co ty Adrianowi jest miło że ktoś pisze u niego w temacie, a że nie o jego Golfie no cóż...Kończę to OT bo mi głupio
Troszkę żałuję, że je oddałem, ale ciul tamTu się utwierdzam, ze kupiłem dobre koła. Cena była wg mnie korzystna, rozmiar też i wytrzymałość jak najbardziej. Raz myślałem, że będzie po feli tak dałem przy upalaniu, ale nawet śladu nie ma. A jak zajadę gumy to już czekają 205 w piwnicy co by mniejsze starty na toczenie były