[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
(prawie) g-style błekitny golf na dużym kole //..:VoyteQ:..
piszesz o wypchnięciu kół z tyłu u Wojtka, a u niego nie wygląda żeby było schowane u Ciebie można rzeczywiście wypchnąć te 15 czy 20 mm, ale po co ten negatyw to nie rozumiem
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
maksio200, ja mam szerszą belkę niż Ty, zobacz sobie jak u mnie jest, na tej fotce jest ze ściągniętymi dystansami 3mm, z dystansami felga wystaje dokładnie tak jak z przodu, a bez jak widać jest idealnie na równo z nadkolem
Chłopaki, ale z tego co się orientuje to niezbyt bezpieczne jest wsadzenie podkładek pod czopa żeby zrobić negatyw.
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a co dzisiaj jest bezpieczne, a orientujesz się bo gdzie tak pisało ludzie tak robią i jeżdzą tylko z głową trzeba,Baran. pisze:Chłopaki, ale z tego co się orientuje to niezbyt bezpieczne jest wsadzenie podkładek pod czopa żeby zrobić negatyw.
po co tutaj ta dyskusja właściciel tematu wogole o tym nie wspominał
fotka nowego tyłu w wersji "czystej" sądziłem że to będzie dłużej trwało ale zdążyłem się już przyzwyczaić
(fotka jest jaka jest bo robiona komórką)
(fotka jest jaka jest bo robiona komórką)
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
a nie myslales zeby zalozyc sam koncowy tlumik od gti? ladniej by wygladal... na tym na pewno lepiej niz na poprzednich cybuchach Tez toleruje cisze w aucie i musze miec ori wydech
a co do kół to jak sie popieści to sie wszystko zmiesci tyle ze na seryjnych nadkolach i gwincie nic wiekszego niz 8j w 17" sie raczej nie upchnie Albo zalozyc kit i felgi wepchnac dalej, albo wydmuszka nadkoli i mozna wciskac wieksze garnki niz matka do bigosu ma w domu
a co do kół to jak sie popieści to sie wszystko zmiesci tyle ze na seryjnych nadkolach i gwincie nic wiekszego niz 8j w 17" sie raczej nie upchnie Albo zalozyc kit i felgi wepchnac dalej, albo wydmuszka nadkoli i mozna wciskac wieksze garnki niz matka do bigosu ma w domu
wiesz co, myślałem o tym, ale ostatecznie zdecydowałem, że jednak będzie seria AAM
dzisiaj auto poszło w górę o jakieś 6 cm i założone zostały koła zimowe
dzisiaj auto poszło w górę o jakieś 6 cm i założone zostały koła zimowe
Tak jak mówiłem auto poszło parę cm w górę i założyłem zimówki. Ja wiem że teraz jest jeszcze w miarę, ale w każdej chwili może śnieg spaść skoro w nocy są przymrozki, a szkoda mi polerki felg jak drogowcy posypią solą...
hehe już od paru lat przechodzę to zdziwienie, trzeba się przyzwyczaić napewno teraz auto zrobiło się wręcz komfortowe
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
ja juz czekam za nowymi oponkami i tez niebawem wrzucam zime na auto..:VoyteQ:.. pisze:Tak jak mówiłem auto poszło parę cm w górę i założyłem zimówki. Ja wiem że teraz jest jeszcze w miarę, ale w każdej chwili może śnieg spaść skoro w nocy są przymrozki, a szkoda mi polerki felg jak drogowcy posypią solą...
kurde zmiana felg tylko... a auto nie do poznania teraz jak zadbana, biedna CLka wyglada hehehe
myślę, że 99% samochodów na tym forum po założeniu takich stalówek miałoby podobny problem
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Dlatego ja mam speedline na zimę, żeby coś tam wyglądało bo nie zniósłbym Golfa na stalówkach
A wprawne oko dostrzeże, że to nie jest "biedna CLka"
A wprawne oko dostrzeże, że to nie jest "biedna CLka"
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
zle nie wyglada na tych stalakach
z dekielkami i rantami
z dekielkami i rantami