Golf mk II GTI by igor
Moderator: G0 Karcio
- Ostrry
- Panzerwagen fahrer
- Kontakt:
No ladnego golfika nabyles Igor, jak mowili przedmowcy jescze gwint i fela i bedzie ladnie, no i oczywiscie jakies inne zmiany, ale to oczywiscie wedle twego uznania, wiem ze nie zepsujesz tego samochodu
Pimp_VW: wg twojego toku myslenia "kupil auto i szpanuje" to wiekszosc ludzi tak robi w tym dziale, zazdroscisz mu ze kupil auto juz tak zrobione? to straszne ze mogl kupic taka okazje nie? mogl lepiej kupic rozwalonego 1.3 za 2000 zl i go przerabiac.
Pozdrawiam
Pimp_VW: wg twojego toku myslenia "kupil auto i szpanuje" to wiekszosc ludzi tak robi w tym dziale, zazdroscisz mu ze kupil auto juz tak zrobione? to straszne ze mogl kupic taka okazje nie? mogl lepiej kupic rozwalonego 1.3 za 2000 zl i go przerabiac.
Pozdrawiam
PANZERWAGEN FAHERE
WWW.DREAMCARAUDIO.COM <--Takie małe ale pomocne :)
http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1572
WWW.DREAMCARAUDIO.COM <--Takie małe ale pomocne :)
http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1572
- barteKKK03
- V.I.P.
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
chyba lepiej ze kupil go ktos z forum niz jakby mial go kupic jakis "fan tjuningu" i pozakladac na niego zderzaki rs, podziurawic maske zeby super wloty dodajace 100KM zrobic itp... jezeli ktos juz zrobi furke to co? nie mozna jej odkupic pozniej :/ no ludzie... wazne ze wszyscy kochamy nasze VW, a to kto ile przy swoim aucie grzebie to juz jego sprawa... ja bym duzo nie zmienial... fele i gleba
I bez nerwow panowie
I bez nerwow panowie
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Świetne autko było, ze 3 lata temu się zastanawiałem czy go nie kupić, bo już wtedy był wystawiany do sprzedaży za 16 czy 18tyś Jedno z moich ulubionych MK2.
Ciekaw jestem jak się trzyma po takim czasie (głównie blachowo, w końcu robione było już ładnych kilka lat temu).
Oby auto wyglądało conajmniej tak dobrze, jak za czasów Lukasa...
Ciekaw jestem jak się trzyma po takim czasie (głównie blachowo, w końcu robione było już ładnych kilka lat temu).
Oby auto wyglądało conajmniej tak dobrze, jak za czasów Lukasa...
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01