[GOLF MKIII] TDI by Rapix fotki... ostatnia str...
Moderator: G0 Karcio
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Lampy beda na sprzedaż.... Coś innego sobie juz upatrzyłem.... Foteli szukam ale ciezko znaleźć.... a docelowa moc to 100% przyrost 180KM aczkolwiek pewnie to mi nie starczy... I dobije do momentu az silnik powie papa
Zawias jest -60 przód... a tył na wiosne chyba troszkę skrece bo jest regulacja na talerzykach......
Auto mam pół roku... kupiłem jak widzieliście kompletną serie... Więc powoli ale jeszcze troszkę się zmieni...
Zawias jest -60 przód... a tył na wiosne chyba troszkę skrece bo jest regulacja na talerzykach......
Auto mam pół roku... kupiłem jak widzieliście kompletną serie... Więc powoli ale jeszcze troszkę się zmieni...
Rapix,
kurka wodna, bardzo ładnie to wyglada, ale boje sie ,ze ciezko z takim zawiasem sie swobodnie poruszac po miescie ...boli mnie to tym bardziej,ze sam czekam na -60/40 i myslalem,ze jednak bedzie to ciut wyzej... progi na ulicach da rade przejechac?? (nie chodzi mi o takie małe plastikowe, tylko takie jak czasem robia z betonu czy kostki brukowej)Zawias jest -60 przód... a tył na wiosne chyba troszkę skrece bo jest regulacja na talerzykach......
https://www.facebook.com/BadPhotographer?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Zaprzala MK II zbiera sie super... ja akurat wiem z własnego doświadczenia bo co nie co dłubałem w passacie kiedyś miałem nawet avator jaki puszczał dymek mój passat
Aktualnie to chętnie bym się ustawił z jego MK II jak by była tylko pogoda
W golfie troche nowości, zakupiłem podłokietnik i wzmacniacz i subwoofer
Aktualnie to chętnie bym się ustawił z jego MK II jak by była tylko pogoda
W golfie troche nowości, zakupiłem podłokietnik i wzmacniacz i subwoofer