Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
ShauN, noooo, nie pogada z tymi kółkami.
5x100 czy 5x112?
Zastanawiałem się nad takimi, ale na srebrnym słabo to wygląda. Polerki bym raczej nie robił bo widać, że w ładnym stanie są (chociaż widziałem raz na alledrogo mocno wypucowane i wyglądały nawet ciekawie).
No i brawa za pozbycie się lamp diodowych.
5x100 czy 5x112?
Zastanawiałem się nad takimi, ale na srebrnym słabo to wygląda. Polerki bym raczej nie robił bo widać, że w ładnym stanie są (chociaż widziałem raz na alledrogo mocno wypucowane i wyglądały nawet ciekawie).
No i brawa za pozbycie się lamp diodowych.
Ostatnio zmieniony wt sty 12, 2010 12:44 przez brz, łącznie zmieniany 1 raz.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
- silveradrien
- Mały gagatek
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
nie ma to jak oryginałJMdesign pisze:Helenki dość długo czekały na ShauNa ale faktycznie lepiej będą się prezetować niże te dioooody
ta... ale ceny zabijają....logimen pisze:ciemne kierunki sa na www.tmtuning.com
najbardziej by mi przypasiły te blendy zamiast kierunków.....
Ostatnio zmieniony pt sty 15, 2010 00:14 przez ShauN, łącznie zmieniany 1 raz.
Hella to hella, a black magic colours to już w ogóle pierwsza klasa. Sam przy zakupie swojego Golfa, kiedy jeszcze na żadnym innym MK4 nie widziałem hella blacków (a nie było mnie na tym forum), kiedy wszedłem do garażu typka, który mi go sprzedawał... pierwsze co to rzuciły mi się w oczy właśnie te czarne helle. Auto z nimi nabiera nowoczesnego wyglądu, one zupełnie je odmieniają. W pierwszej chwili kopara mi opadła i już wiedziałem, że jeśli przy oględzinach nic innego nie da du*y to muszę mieć to auto. Moim zdaniem nie ma lepszych lamp od hella blacków tyle że nie do każdego auta one pasują (np. niebieskiego w czarnych hellach nie widzę, do czerwonego też pasowałyby jakieś inne, np. od R32). US, GTI, czy to zwykłe helle seryjnie montowane w TDI... dla mnie wszystkie one na ulicy wyglądają tak samo, a chodzi o to żeby się chyba wyróżnić z tysiąca Golfów jeżdżących po ulicy i te lampy robią tą robotę bardzo pozytywnie.