[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
[mk IV] SMOŁA by PELE
uderzacie także z nami ?ShauN pisze:btw. Piotrek ja w sobotę chcę siedzieć przy stoliku na feldze
MURZYN_GT : viewtopic.php?t=193334
SPRZEDAM TROCHĘ MANELI DO MK3 + PRIV
SPRZEDAM TROCHĘ MANELI DO MK3 + PRIV
[mk IV] SMOŁA by PELE
Muszę się pochwalić... miałem wczoraj okazję się przejechać "Smołą". Średnie spalanie 3.8 l/100km.
Pele, wcześniej nie zauważyłem jakoś, ale ogarnąłbyś tą kierownice, bo jakaś taka dziwnie obszyta.
Pele, wcześniej nie zauważyłem jakoś, ale ogarnąłbyś tą kierownice, bo jakaś taka dziwnie obszyta.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
[mk IV] SMOŁA by PELE
pelton, dawno nie byłem u ciebie w temacie..a widzę że się dzieje.gratuluję dostania sie do vag trends. ..bardzo fajne te dwie fotki...
do tego bardzo fajny pomysł na koło co zakupiłeś. ..na nowy sezon będzie wyglądać super.. .oby tak dalej...
pozdro....
do tego bardzo fajny pomysł na koło co zakupiłeś. ..na nowy sezon będzie wyglądać super.. .oby tak dalej...
pozdro....
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
[mk IV] SMOŁA by PELE
Też tak sądze że za niedługo bedzie przymiarka ;P
Volkswagen Group is the best
[mk IV] SMOŁA by PELE
tak, przez zimę chcę coś uciułać na hebleKonradzikIV pisze:mocy pod dostatkiem a heble jak w 90 konnych tdi.... jest coś w planach ?
sebastian213, dzięki
najwcześniej w marcukalapita pisze:Też tak sądze że za niedługo bedzie przymiarka ;P
Wczoraj na fotelu pasażera zrobiłem 1200 km w 996 GT2 miód dla moich oczu i uszu, majty pełne
Re: [mk IV] SMOŁA by PELE
Ale du.pa boli od zawiechy...pelton pisze: miód dla moich oczu i uszu, majty pełne
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
[mk IV] SMOŁA by PELE
e tam takie zakwasy mógłbym mieć codziennie dla takiego auta...
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
[mk IV] SMOŁA by PELE
Na pewno nie jest to auto na długie trasy, aczkolwiek były to miłe zakwasyczajaa22 pisze:e tam takie zakwasy mógłbym mieć codziennie dla takiego auta...
Dystanse ogarnięte:
przód 20 mm
tył 25 mm
[mk IV] SMOŁA by PELE
pelton, widze ze bedzie gruboo na 2012
Najbardziej zaluje tylkoo ze nie przegladalem tematu bo chetnie bym kupil od Ciebiee majonezy
Najbardziej zaluje tylkoo ze nie przegladalem tematu bo chetnie bym kupil od Ciebiee majonezy