Mogę podjechać, w końcu to ja mam sprawęJohnyWWL pisze:Z4 obecnie jest w stanie rozbioru- silnik sie zmienia wiec sama w sobie nie jest zdatna do podrozy
Nie narzucam się, po prostu jak będzie taka możliwość to będę wdzięczny
Moderator: G0 Karcio
Mogę podjechać, w końcu to ja mam sprawęJohnyWWL pisze:Z4 obecnie jest w stanie rozbioru- silnik sie zmienia wiec sama w sobie nie jest zdatna do podrozy
Zacznę kupować ziemniaki w workach, luzem już nie będę wozić do zieleniakaMatthewG pisze:Pamiętaj tylko, że o takie wnętrze trzeba będzie dbać
nie mam fotek, widziałem na żywcaMatthewG pisze:Pokaż zdjęcia czerwonego z żółtym
podaj namiary na siebie- telefon na PW- dam znac szwagrowi i jakos sie moze uda wam zgadac co do tapucery w Z....zlos pisze:Mogę podjechać, w końcu to ja mam sprawę
Wreszcie to sobie wyjaśniliśmyzlos pisze:Zacznę kupować ziemniaki w workach, luzem już nie będę wozić do zieleniaka
Zmiana zabawki Mam na oku kilka i czas przestać żmędzić i zabrać się za kupno, żeby na wiosnę było coś męskiego w garażu.popielasty pisze:jakaś inna zabawka będzie czy po prostu taka sytuacja?
Nie tylkodaniel1d pisze:Pewnie coś co lepiej skręca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości