[Bora] R19 D :) Czyli ARL by Trewor87
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Na każde koło załóż inną felgę i nie będzie problemu na czym jeździć
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
logo1024, fakt dylematy są. Ety "się robią", ale sezon zacznie się na czymś innym...
Mały up
Eta Beta wciąż są aktualne, ale sezon zacznę na innym kole. 3SDM 0.05. Po necie krąży milion zdjęć aut na tym kole, wszystko z zagranicy. W PL tego koła jeszcze nie widziałem, ale wróżę że trochę się ich wysypie... Ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby być jednym z pionierów (tak myślę )
Aleee jak przyjrzeć się temu zdjęciu, to widać 8 kartonów a nie 4, ciekawe czemu?
Eta Beta wciąż są aktualne, ale sezon zacznę na innym kole. 3SDM 0.05. Po necie krąży milion zdjęć aut na tym kole, wszystko z zagranicy. W PL tego koła jeszcze nie widziałem, ale wróżę że trochę się ich wysypie... Ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby być jednym z pionierów (tak myślę )
Aleee jak przyjrzeć się temu zdjęciu, to widać 8 kartonów a nie 4, ciekawe czemu?
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
wziales dwa komplety zeby nie prostowac w razie co tylko wymiana?bogato
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
albo 12 kartonow skoro kazdy elelment ma byc osobno zapakowanyTrewor87 pisze: Aleee jak przyjrzeć się temu zdjęciu, to widać 8 kartonów a nie 4, ciekawe czemu?
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
super koło Ten model 0.01 również jest ciekawy
a jaki koszt wysylki do PL?
a jaki koszt wysylki do PL?
ojjj taaaa nie jeszcze trochę i będą u nas a 8 kartonów dlatego bo 4 sa dla mnie
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
Trewor87, miazga koło tylko u Ciebie w temacie takie egzotyki
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
Mocno powiedziane, dzięki. Ale teraz cholera pojechałeś mi po ambicji, bo trzeba będzie szukać samych wyszukanych modeliSphinksus pisze:tylko u Ciebie w temacie takie egzotyki
3SDM są cholernie popularne za granicą, do PL dopiero wkraczają, m.in teraz dzięki mnie i Bartusowi, który już potwierdził, że drugi komplet jest jego. W ten sposób wyjadą 2 Bory z tej samej grupy na tym samym kole Trzeba było działać teraz, bo tych kół niedługo będzie mnóstwo na rynku... I wtedy własnie ja przeskoczę na Eta Beta
Zostałem ochrzaniony przez autora tematu, że swoją uwagę napisałem tylko na jednym forum więc piszę i tu:
Dodawanie "R" przed 1.9 słabo podnosi wartość tego auta bo to auto z "R" ma to dokładnie tyle wspólnego co znaczek "M" na zwykłej beemce którego nalepianie jest zawsze tak ochoczo w gronie VW wyśmiewane.
Dodawanie "R" przed 1.9 słabo podnosi wartość tego auta bo to auto z "R" ma to dokładnie tyle wspólnego co znaczek "M" na zwykłej beemce którego nalepianie jest zawsze tak ochoczo w gronie VW wyśmiewane.
niech napisze rline, bo to by się zgadzało i nie będzie problemu
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
bardzo fajne i eleganckie koło....borowik będzie się grubo prezecic
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
miskieusz, może być i R-line. Poszło jedynie o "R" w tytule tematu, które jak widać, niektórym przeszkadza. No ale trudno, pozostanie.
sebastian213, dzięki, chwilowo mam problemy z poruszaniem się, ale z czasem pewnie zrobi się jakąs wstępna przymiarkę
sebastian213, dzięki, chwilowo mam problemy z poruszaniem się, ale z czasem pewnie zrobi się jakąs wstępna przymiarkę