[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- miko
- black point
- Kontakt:
VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV swap na ARL !
gratki Konrad wyjazdu z garażu teraz ciśnij ciśnij co by wiatraczek dobrze latał
ciężko ustawić dzwięk przy tym wydechu w realcji w HD napewno siedzi teraz i zakłada reszte zabawek do auta ...
Ostatnio zmieniony wt sty 04, 2011 12:06 przez gluszcz, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie się przeprowadzi teraz do autaperki pisze:Bedize mial ładniej wśrodku niz ja w pokoju
Ano siedzi siedzi i strzela foty
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
- zajac
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
a co podniety dieslem , to ci co widzieli film z fb , pewnie się zgodzą , że zajeb..scie brzmi na tym wydechu
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
Ja też chcę zobaczyć Tylko wybrani mają do tego dostęp?zajac pisze: to ci co widzieli film z fb
nie, czemu... jest publicznie dostępny na profilu Konrada na FBDani90 pisze:Tylko wybrani mają do tego dostęp?
No i całkiem przyjemnie gada
kur** jaki ja jestem nie kompatybilny & elo halo, pół dnia kombinowałem co to fb.....:VoyteQ:.. pisze:jest publicznie dostępny na profilu Konrada na FB
w każdym razie wizualnie na żywo bardziej podobała mi się poprzednia opcja wydechu niż obecna tłusta maciora, aczkolwiek domyślam się, że to przyszłościowo oraz w słusznym celu
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
- trzeci5
- Forum Master
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
taaaak innej opcji nie matrzeci5 pisze:myśle że sreberkiem jutro podjedziesz
Co jak co ale ja to chyba jednak wytnę u siebie środkowy tłumik... bo twój gada zaje*iście i mam nadzieję, że u mnie po tej operacji będzie podobnie
Re: VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV swap na ARL !
Ja mam tez tylko końcowy tłumik a reszta 3" , także polecam wycięcie środkowego.MaNo pisze:Co jak co ale ja to chyba jednak wytnę u siebie środkowy tłumik... bo twój gada zaje*iście i mam nadzieję, że u mnie po tej operacji będzie podobnie
Dajcie linka do tego filmu?????
viewtopic.php?t=130814" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Re: VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV swap na ARL !
A spokojnie wycinaj ja wsadziłem mała pusta puszkę zamiast kata nie mam środkowego końcowy też w sumie pusta puszka i gada zaj....MaNo pisze:Co jak co ale ja to chyba jednak wytnę u siebie środkowy tłumik... bo twój gada zaje*iście i mam nadzieję, że u mnie po tej operacji będzie podobnie
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ