MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery :)
miskieusz, tak będzie ori... bzdura i tyle. Musisz rzeźbić mocowanie więc nie będzie ori, takie samo ori jak wlepisz kierunek z lusterka od passata do lusterka od Golfa, na cholere wam te kierunki?
truckman pisze:na cholere wam te kierunki?
Żeby sieroty, które wyprzedasz widziały.
Ja tam rantami błyskam przy skręcie kołaŻeby sieroty, które wyprzedasz widziały.
a tak na poważnie, no faktycznie przydatny gadżet, zwłaszcza jak ktoś chce WOBy założyć czy zaspawać błotnik, ale montaż żeby było porządnie jest trochę upierdliwy.
To jedyny argument dla którego bym założył lusterka z kierunkiem, po za możliwością założenia wob-ów nie wiem co w nich takiego fajnegotruckman pisze:zwłaszcza jak ktoś chce WOBy
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
WOBy są ok, stąd lustra z kierunkiem są ok.
rozluźnij porcięta przecież nikt Ci tego nie każe robić;)truckman pisze:miskieusz, tak będzie ori... bzdura i tyle. Musisz rzeźbić mocowanie więc nie będzie ori, takie samo ori jak wlepisz kierunek z lusterka od passata do lusterka od Golfa
ja się nie spinam. Po prostu nie lubię pisanania, że jak wstawisz kierunek w ori to będzie rzeźba, ale wstawienie luster z passata, gdzie tez trzeba robic rzezbe i to większą to już jest cacy i oem+rozluźnij porcięta przecież nikt Ci tego nie każe robić;)
truckman pisze:ja się nie spinam. Po prostu nie lubię pisanania, że jak wstawisz kierunek w ori to będzie rzeźba, ale wstawienie luster z passata, gdzie tez trzeba robic rzezbe i to większą to już jest cacy i oem+
Ja myślałem o lustrach od B5 ale tam w zasadzie nie ma kierunku;) Wiadomo, że B5Fl nie podchodzi, więc jedynym prawie oemowym rozwiązaniem jest lustro do mkiv ala mk5
Koniec
Jak Ci idzie czarny sufit?
mam wszystko, kwestia zebrać się do kupy i działać. Jutro może zacznę rozkręcać.Jak Ci idzie czarny sufit?
Re: MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery
truckman pisze:mam wszystkoJak Ci idzie czarny sufit?
No to zaczęło coś się dziać
Jak widać wyleciały wszystkie słupki i duperele poza podsufitką i lampkami( to dopiero jak wszystko ogarnę to będę wyjmował, bo może i w lutym się zabiorę )
Wyciągnąłem też boczki tylne, które właśnie zaczęły być dłubane. Jeden już praktycznie jest gotowy, na klamce i dekorze w stylu R32 czyli drapane aluminium. Czekam tylko aż klej wyschnie z uwagi na to, że przy okazji wjeżdżają na pokład skórzane boczki i musiałem wymienić środek
Jak widać wyleciały wszystkie słupki i duperele poza podsufitką i lampkami( to dopiero jak wszystko ogarnę to będę wyjmował, bo może i w lutym się zabiorę )
Wyciągnąłem też boczki tylne, które właśnie zaczęły być dłubane. Jeden już praktycznie jest gotowy, na klamce i dekorze w stylu R32 czyli drapane aluminium. Czekam tylko aż klej wyschnie z uwagi na to, że przy okazji wjeżdżają na pokład skórzane boczki i musiałem wymienić środek
truckman, nie kładź tak piwa na aucie. !!
Widzę, że miałeś problemy z wypiciem piwa bo dach ci przeszkadzał chyba czas się przesiąść na cabrio ....
Czarny środek teraz na topie może wstawki z kratą ?
Czarny środek teraz na topie może wstawki z kratą ?
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
KoJ@K, korekta na wiosnę więc na spokojnie
ogólnie podoba mi się modzenie zimą, a odpuszczenie latem, bo teraz nie trzeba tak uważać, że za tydzień jakiś zlot i żeby nic nie rozwalić
ogólnie podoba mi się modzenie zimą, a odpuszczenie latem, bo teraz nie trzeba tak uważać, że za tydzień jakiś zlot i żeby nic nie rozwalić
nie, na pewno nie. Od zawsze chciałem czarny środek i tak zrobię, w głowie na kiedyś siedzi ruda skóra.Czarny środek teraz na topie może wstawki z kratą ?
Ostatnio zmieniony pn sty 16, 2012 22:13 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- miko
- black point
- Kontakt:
truckman, będziesz malował czy masz komplet ori czarnych