tarcze nie rażą, ja mam przyciemnione oryginalnym ściemniaczem na połowę i jest dobrze,
nie bardzo rozumiem co masz na myśli , porównać raczej się nie da bo to folia indiglomatisim pisze:a wogóle to możesz porównać do czegoś świecenie tych tarcz?
Moderator: G0 Karcio
nie bardzo rozumiem co masz na myśli , porównać raczej się nie da bo to folia indiglomatisim pisze:a wogóle to możesz porównać do czegoś świecenie tych tarcz?
arturek320 pisze:nie bardzo rozumiem co masz na myśli , porównać raczej się nie da bo to folia indiglo
matisim pisze:bo pisałeś że mocno świecą to chciałbym wiedzieć jak mocno
bez ściemnienia jest za mocno, zależy tez od rodzaju zegarów, bo każdy wzór ma inne rozproszenie światła,arturek320 pisze:tarcze nie rażą, ja mam przyciemnione oryginalnym ściemniaczem na połowę i jest dobrze,
golfer_1984 pisze:no poka jakie
golfer_1984 pisze: nom koło ładne
dzięki wielkiecookies pisze:Wszystkie zmiany na wielki + ogromne gratki
golfer_1984 pisze:czy nie bedzie problemu z obcieraniem
zajrzyj do działo giełda, Gwiazdor sprzedaje eleganckie TOYO, no tyle że w komplecie chce, ale po negocjujcookies pisze:kupię 2szt. 195/45/16=> 195/40/16
hehe spoko polecam się na przyszłośćarturek320 pisze:tak po za tym to dzięki Wojtek za informacje na temat "co zrobić by upchać 8 cali do mk3 "
jak tylko skończyłem licznik to zastała nas zima, a jak to w zimę nic przy golfiku nie robię, odnośnie czarnego wnętrza, to fajnie by było go mieć, ale na pewno nie kupię plastików samych od cc bo cenią się za dużo, ewentualnie pomalować, ktoś to robił, ale nie wiem jak z żywotnością, potem podsufitkę np okleić samoprzylepnym welurem, nie wiem na razie czarne wnętrze odstawiłem na dalszy plan ,Broda6666 pisze:i jak robiles czarne wnetrze??
nie wiem czy będę je jeszcze rozbierał, jakoś się już przyzwyczaiłem tak jak jest, ogólnie wskazówki są dostępne na allegro, ale pasują tylko do liczników VDO motometer nie, a taki właśnie mam ja, a tak po za tym trochę lutowania jest, fajny efekt ale dużo roboty,pawka508 pisze:a Co do zegarów to wrzuć podświetlane wskazówki tylko z tego co wiem to trzeba w liczniku nową instalacje położyć żeby świeciły
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości