[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
GoNzO !!!, 127 zł z wysyłką za KPL L + P
nr częsci 3A0853688BXF
nr częsci 3A0853688BXF
Ostatnio zmieniony sob sty 23, 2010 17:13 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
tu jest wywiercony otwór i wkręcony zawór podciśnienia (dostałem ją u gazowników, gratis)
tu pelton jest poprowadzony wężyk do trójnika (jeden koniec trójnika jest zaślepiony śrubką gdyz nie jest on potrzebny) do drugiego konca trójnika jest podczepiony węzyk a jest to zrobione przez trójnik gdyż jest w nim specjalna zwężka dzieki ktorej niema żadnych skoków wskazówki, drgań itp.
DALEJ MASZ POKAZANE JAK WYGLADA TO U MNIE.
Mocowanie do słupka uchwyt na zegar jest kupiony uniwersalny i przerobiony tak aby pasował do słupka troche zabawy opalarką doginania i trzyma sie bez żadnej śruby gdyz u gory jeden róg zagiąłem tak aby wlazł za słupek. Co do podłączenia elektrycznego to wyjąłem przełącznik świateł tam musisz poszukać kabla na którym pojawia sie 14 V po przekręceniu włacznika. Wężyk jest przeprowadzony przez otwór grodziowy znajdujący sie tu obok serwa hamulca
pozdro w razie pytan do wal pomoge
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
- Padre*Debart
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
zrobiło się trochę cieplej więc pojawiło się kilka możliwości aby coś porobić przy aucie
na pierwszy strzał poszły obecne lusterka które wyglądały jak niedorozwinięte rączki, wywaliłem je i wstawiłem ori europa + oru wersja UK, poniżej SPY FOTO całej roboty z efektem końcowym
w poniedziałek montaż zegarów w słupku a już w czwartek flokowanie słupka z gotowym, już założonym adapterem
na pierwszy strzał poszły obecne lusterka które wyglądały jak niedorozwinięte rączki, wywaliłem je i wstawiłem ori europa + oru wersja UK, poniżej SPY FOTO całej roboty z efektem końcowym
w poniedziałek montaż zegarów w słupku a już w czwartek flokowanie słupka z gotowym, już założonym adapterem