[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
Re: [GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - ROTA GRID !!
Widziałem auto na zywo w Krakowie, musze przyznać że koło bardzo mi sie podoba,środek również super no jedno z kilku aut na którym można było zawiesić oko dłużej
P.S Pozdrowienia z ciemnej Bory, miło bylo poznać i zamienić kilka słów
P.S Pozdrowienia z ciemnej Bory, miło bylo poznać i zamienić kilka słów
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - ROTA GRID !!
Bako111 pisze:Widziałem auto na zywo w Krakowie, musze przyznać że koło bardzo mi sie podoba,środek również super no jedno z kilku aut na którym można było zawiesić oko dłużej
Borowik taki jak lubię - OEM+Bako111 pisze:P.S Pozdrowienia z ciemnej Bory, miło bylo poznać i zamienić kilka słów
Co tu dużo mówić, koło na żywo wygląda dużo dużo lepiej, niż na zdjęciach A wnętrze auta to po prostu bajka, fotele z R same w sobie są świetne, a w tym obszyciu - po prostu mnie zamurowało jak zobaczyłem
ps. Tylko nie rozumiem, czemu z przodu miałeś zimówki
ps. Tylko nie rozumiem, czemu z przodu miałeś zimówki
-
- Forum Master
Witam,
Pozdrawiam.
chyba dlatego bo nie ma trakcji na letnich to kolega uznał, że na zimówkach będzie. .To oczywiście żart.ps. Tylko nie rozumiem, czemu z przodu miałeś zimówki
Pozdrawiam.
Tomek
to taki przytyk był. Konrad wie o co chodzi - wszyscy na rozpoczęciu się o to pytali, a Jego już szlag trafić chciał
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
Bardzo fajne koło, szczerze to na zdjęciach na pewno nie oddaje całego uroku, zobaczymy na żywo to ocenimy, opijemy. Poza tym nie znalazłem zdjęć nowego środka (leń) ale podejrzewam że na pewno jest kościół pozdro ziomuś!
Fela pierwsza klasa, bardzo mi sie podoba. Daj ładne zdjęcia jak już go ustawisz odpowiednio.
Pozdro.
Pozdro.
viewtopic.php?t=130814" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
Rota robi robotę, wreszcie coś innego niż kolejny BBS
szczerze, to ja w Polsce jeszcze nie widzialem mk4 na BBS RS w 17" lub 18", a co dopiero mówić "kolejny"szczep pisze:Rota robi robotę, wreszcie coś innego niż kolejny BBS
p.s. ...ale ROTY tez nie widzialem trzeba przecierać szlaki, moze wiecej JDM akcentow?
Life's simple. You make choices and don't look back.
Sebek, dobrze mowi, na RS zadnego jeszcze nie ma ale te kola kosztuja kosmiczne ceny
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
chyba w postaci PEDO-bear'a na tylnej szybieSebek pisze:p.s. ...ale ROTY tez nie widzialem trzeba przecierać szlaki, moze wiecej JDM akcentow?
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
KoVal pisze:chyba w postaci PEDO-bear'a na tylnej szybie
możę VHT
Marcinek specjalnie dla Ciebie
aż łezka się zakręciła w oku tylko pozazdrościć i gratulować takiego projektu mam nadzieję że do luknięcia na zlotach pozdro:)