przeciez ci pisze ze robie u siebie ori boczki tyl jak widac jest, pasazer przod tez, ori silniczki mam od dawna, tylko wiazki sa nie oriTruckman, jak od Ciebie kupię, to se sam przerobię (moje auto, moje potrzeby ), tylko czy to będzie w przypadku twojego auta podmiana boczków czy trochę większa ingerencja w instalację?
MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant - truckman
- kurczepieczone
- Ma gadane
Re: MKIV Variant - truckman
No właśnie nie do końca zrozumiałem jak to robisz Wysłałem Ci pw z kilkoma pytaniami, żeby nie śmiecić w wątku.truckman pisze:przeciez ci pisze ze robie u siebie ori boczki tyl jak widac jest, pasazer przod tez, ori silniczki mam od dawna, tylko wiazki sa nie oriTruckman, jak od Ciebie kupię, to se sam przerobię (moje auto, moje potrzeby ), tylko czy to będzie w przypadku twojego auta podmiana boczków czy trochę większa ingerencja w instalację?
MKIV Variant - truckman
kurczepieczone, spoko, instalacja od elektryki u mnie wygląda tak że jest poprowadzona masa i zasilanie z auta, a później już tylko odpowiednio podłączone do przycisków i do silniczków, swoją rolę spełnia. Teraz ogarniam po prostu sobie wygląd zewnętrzny bo jak widziałeś uniwersalne przyciski wyglądają słabo w miejscu korbek, także działam aby było to ori z zewnątrz, w środku jest ori silniczek więc jeździ wszystko jak ori, tylko nie ma funkcji że jak mocniej pociagniesz albo wcisniesz to szyba sie sama zamknie albo otworzy trzeba trzymac przycisk.
MKIV Variant - truckman
Piękny...pewny...mega zadbany...i jeszcze tani. A tu ludzie wybrzydzają i nie dowierzają
MKIV Variant - truckman
Tak to już jest, ale oficjalnie mówię, że jak ktoś przyjedzie choćby zaraz i położy 13 tys zł na stół to go dostanie, tylko o dziwo na allegro odzew jest dopiero jak za 16 go postawiłem Z tym że ktoś się chciał na E46 po lifcie zamienić i jakieś tam dwa głupie telefony gdzie jak usłyszeli 3 tys za koło z autem to prawie zawału dostali, no sry, ale to nie chiński wyróbPiękny...pewny...mega zadbany...i jeszcze tani. A tu ludzie wybrzydzają i nie dowierzają
Pewniejszego samochodu na allegro nie ma gdzie ktoś powie z ręką na sercu co było i jak było. Lipa jest u mnie z drobnymi minusami, jak lusterka i szyby, ale co zrobić nie miałem za dużego wyboru jeśli chodzi o wyposażenie a cena jest z uwagi na to atrakcyjna bo jeśli miałby ori elektrykę w środku to minusy skończyły by się na podsufitce która nie wiadomo jak sobie poradzi z latem i będzie trzeba może ją wyjąć i poprawić innym klejem, ale to trzeba poczekać na naprawdę konkretną garówę i raczej nie jest to jakiś problem, bo klej kosztuje 15 zł
Karpik, a ty w ogóle co teraz masz za auto jak Golfa pogoniłeś?
MKIV Variant - truckman
Strasznie nisko go cenisz. Mój poszedł w takich pieniądzach tyle, że z kołami. Choć wiem jak ludzie patrzą na "tuningowane" auta. Myślę, że porządny opis wymian i zmian załatwił by sprawę.truckman pisze:jak ktoś przyjedzie choćby zaraz i położy 13 tys zł na stół to go dostanie
MKIV Variant - truckman
Karpik, cenię jak cenię, jakby było mało to by poszedł w kilka dni Jak dla mnie golfy mają chore ceny i tyle
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
MKIV Variant - truckman
przeciez jak zamontujesz z przodu oryginalny panel do otwierania szyb to w tym panelu otwierania szyb jest dodatkowy przycisk ktorym mozesz zablokowac otwierani szyb z tylu i problem rozwiazanytruckman pisze:Powiem ci tak, nie wiem czy z tyłu założę przyciski w drzwi, znając mnie nie bo nie lubię jak ktoś za mnie otwiera okna
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MKIV Variant - truckman
Kupił i musi z tym teraz żyć:truckman pisze:arpik, a ty w ogóle co teraz masz za auto jak Golfa pogoniłeś?
Kod: Zaznacz cały
Siedmioletni chłopczyk spaceruje sobie chodnikiem w drodze do szkoły.Podjeżdża samochód .Kierowca odsuwa szybę i mówi:
-Wsiadaj do środka to dam Ci 10 złotych i lizaka!
Chłopczyk nie reaguje i przyśpiesza kroku.Samochód powoli toczy sie za nim.Znowu sie zatrzymuje przy krawężniku..
-Wsiadaj dam Ci 20 złotych, lizaka i chipsy!
Chłopczyk ponownie kręci głową i przyspiesza kroku.Samochód nadal powoli jedzie za nim.Znowu sie zatrzymuje.
-No nie badź taki.. wsiadaj!Moja ostatnia oferta - 50 złotych, chipsy, cola i pudełko chupa-chupsów!
-Oj odczep sie tato!Kupiłes Matiza to musisz z tym życ..
MKIV Variant - truckman
Parch jest i ma sie dobrze, ostatnio przez przypadek z dziadkiem sagano na pokladzie dal nauczke bmw e90, pewnie z 1.6 albo 1.8 tam bylo ale nie istotne, nie bedzie mi menda z Gniezna mrugala dlugimi ze mam zjechac z lewego na prawy, jak prawy jest bus pasem, a ze jechalem 40km/h... No coz deszczowo bylo a tam sporo dziur
MKIV Variant - truckman
Pozbywasz się może swoich starych zużytych dystansów?
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
MKIV Variant - truckman
Grunwaldzka Street?truckman pisze:prawy jest bus pasem, a ze jechalem 40km/h... No coz deszczowo bylo a tam sporo dziur
Jak można zużyć dystanse?? Jeśli myślimy o gwintach z przykręcanych dystansów, to jak macie więcej to chętnie odkupię zużyte dystanse...eden1992 pisze:Pozbywasz się może swoich starych zużytych dystansów?
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
MKIV Variant - truckman
Ta Grunwaldzka, ale cała historyjka to kiedys przy okazji
Apropo dystansow to macie po PW
Apropo dystansow to macie po PW
MKIV Variant - truckman
Też nie lubię takich cwaniaczków. Ostatnio w piątek jakiś król szos mi walił na obwodnicy długimi. Ale ja go grzecznie puściłem, tylko potem, elegancko się za nim ustawiłem i odpaliłem długie . I tak się mu trzymałem na dupie przez całą drogę z tymi długimi. Co się chłop na wkurzał, wymachiwał łapami, zwalniał, przyspieszał, zjeżdżał na prawy potem na lewy, mówię Wam psychol jakiś . Heh miałem niezły ubaw.truckman pisze:nie bedzie mi menda z Gniezna mrugala dlugimi ze mam zjechac z lewego na prawy,
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169