Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta MKIV VR5 by GranuL
dopiero kompletuje kosmetyki spokojnie jak zobaczysz plastik po takiej regeneracji to się nie oprzesz
Jetta MKIV VR5 by GranuL
skoro tak mowisz:)to jak juz sie zrobi cieplo wezmiemy sie za borata a pozniej za mojego i rozliczymy sie:)
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
^^ ja chetenie tez sie dołącze zeby autko po zimie do stanu doprowadzic . Pany trzeba jakiego spota zrobic z wybranymi ;D bo juz powoli czesciej słonce widac:D
19" czarne ^^ nie ginie...tak jak mowilem:D
19" czarne ^^ nie ginie...tak jak mowilem:D
Jetta MKIV VR5 by GranuL
do twojej zieleni,czarnych lusterek,dachu zagra fajnie gdybys chcial czarne fele w polysku.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
patrzta no będą mnie kusić ;D Może się skuszę ale na ten sezoon chyba nie dam rady. Zobaczymy jak będą tak wyglądały. I czy plastdip zrobi czarny połysk
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, W macie tez by dały rade
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Jetta MKIV VR5 by GranuL
czarne też ok ale do zielonego bym walił albo ori jak są albo białe ;d
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Jetta MKIV VR5 by GranuL
są ori wydaje mi sie że będzie malina na nich Mat dla mnie to 5lat temu modny był i mi sie nie podoba ma się błyszczeć bling bling
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Jetta MKIV VR5 by GranuL
no i ja też jestem za ;d
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Jetta MKIV VR5 by GranuL
nie maluj na bialo lepiej zostaw ori(za duzo tego jezdzi i sam mieles sporo alu malowanych na bialo)
Jetta MKIV VR5 by GranuL
no właśnie ile można mieć białe felgi ;D hehe ale czarne może kiedyś jak się dorobię to na zmianę 2gi komplet dokupię ;D
Na chwilę obecną mam 2tygodnie l-4 i dyskopatie ;/ dysk mi wypadł ponoć ehh będę musiał zmienić mundur na drogówkę.
A tutaj zdjęcie USA i Borata bez listwy
Nikt nie chce białych kierunków z błotnika w zamian za pomarańczowe?
Na chwilę obecną mam 2tygodnie l-4 i dyskopatie ;/ dysk mi wypadł ponoć ehh będę musiał zmienić mundur na drogówkę.
A tutaj zdjęcie USA i Borata bez listwy
Nikt nie chce białych kierunków z błotnika w zamian za pomarańczowe?
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, zadne maty! ja swoje bede malowal w czarny akryl jak rychu bedzie malowal sanciaka ( stluczka xDDD ) wiec wrazie co moge zapytac ile szarpnie za twoje ^^ a jak nie to zawsze mozemy sam pomalowac.... dawaj czarne nie pitol!!! czerwone szprajem jebniete zero klaru itp i zoba jak wygladaly:D
na 19" 3x 8zl + szraj (wrazie co 3 ) 2x 11 zł klar.. i mysle ze kosy jakich malo, fesu ma kompresor tak ze nawet bedzie mozna podzialac "lakierniczo" samemu
na 19" 3x 8zl + szraj (wrazie co 3 ) 2x 11 zł klar.. i mysle ze kosy jakich malo, fesu ma kompresor tak ze nawet bedzie mozna podzialac "lakierniczo" samemu
Jetta MKIV VR5 by GranuL
lakierowanie też mam gratis bo lakiernik mój mi je jebnie z lusterkami bo będą jednak lakierowane lusterka a tylko dach oklejany. Szkoda mi tak ładnych felg malować od razu. Zobaczymy jak na srebrnym będzie wyglądać a pomalować to nie problem jak sam napisałeś.
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, a wiela bierze za malowanie ? to moze moje by prysnął...bojakos lakiernik sie nie kwapi zrobic sanciaka nawet-.-... odezwe sie dzis to pogadamy o dystkach i o kilku sprawach...; D mnie dzisiaj zderzak ktos przytarł :/....