[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
do doskonałości zawsze będzie brakować ale jest kawał diabłaZybi236 pisze:POOREK, powiem to po raz kolejny, Twoje autko prezentuje się doskonale
nareszciebialko1991 pisze:elegancko z dystansem
dziękiKrL pisze:Reasumując, zaje*iście ;D
również dziękujęKoperVW pisze:no czerwona felga robi robote
super czarnuch sie prezentuje
podziękowałartek.w pisze:Fachowa robota Piękny czarnuch.
inaczej być nie możeLisu08 pisze:Tylko pozazdrościć, wszystko gra jak ta lala
dzięki nie wszytko czarne, bo koła czerwone w głowie cały czas hella crazy colours ale mnóstwo kasiorki trzebabarylaaa pisze:Kozak Prezentuje sie doskonale
Taka mala sugestia, jak juz wszytsko czarne to moze jakies nowe lampki na tylek??
..:VoyteQ:.. pisze:eee?? a co to za różnica deszcz czy śnieg, czy słońce?? bo nie rozumiem??POOREK pisze:bez bry, bo zbierało się na deszcz
moja bra u mnie jak jeździ to bez różnicy pogoda, jak u kumpla jeździła to cały rok nie była ściągana i nie widział nikt w tym problemu - dalej wygląda jak nowa, a z maską nic się nie stało...
nie tyle z czego jest zrobiona, ale jednak jak popada solidnie to od spodu potrafi dobrze nasiąknąć ja tam nie mam sumienia żeby tyle tej wody pod tą skórą trzymać wolę zdjąć i wysuszyć jak człowiek... jak słońce przygrzeje taką wodę to może się lakier odparzy... ostrożności nigdy za wiele Wojtku, zrobić 'źle' jest łatwo nie muszę na codzień z brą pomykać, tym bardziej w taką kij wie jaką pogodę zostawię jakiś rarytas na lato.:Lola:. pisze:..:VoyteQ:.., to tez zależy z czego zrobiona jest bra.
jeszcze raz dziękuję, naprawdę miło się czyta takie komentarzeMerffik pisze:POOREK, jest pięknie gratki
.:Lola:. pisze:POOREK,
dzisiaj byłem na wyjeździe w San Domingo (Sandomierz ) i na parkingu przylepił się obok braciszek bez modów nie mogłem się powstrzymać od pstryknięcia foty
zdjęcie nie odzwierciedla stanu faktycznego w każdym razie spojrzenia ludzi, bezcenne jak widać również na załączonym obrazku złapał mnie deszcz, podobno u mnie na mieście przez cały dzień świeciło słońce zastanawiam się również po dzisiejszym dniu czy go nie podciągnąć z 0,5 cm w górę, bo jak przyrżnąłem po trasie na nierównej drodze ze 2-3 razy michą to tylko jęknęło samochodem a wcale szybko nie jechałem, bo specjalnie zwolniłem nawiasem... dużo takiej misce potrzeba żeby odmówiła współpracy? dalej mi przycierają ranty, no ale chyba czas się z tym oswoić... jutro również auto w terenie wypatrywać
pozdrawiam
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
nad znaczkiem też ostatnio myślałem właśnie tylko nie wiem jak to będzie wyglądać a lampy... hm... szczerze to przydałaby się jakaś zmianadaniocrack pisze:tylny znaczek na czarno i te lampiony tylne strasznie gryzą całość a ogólnie malina
właśnie chodzi o to że nie są zaklepane a dzisiaj tak jak mówiłem znowu byłem w trasie i tam gdzie nie równo po prostu jechałem jeszcze wolniej niż wczoraj i micha wcale nie stukała tak więc podciąganie do góry póki co narazie odpuszczamMaciek23 pisze:Dokladnie te lampy sa nie halo teraz w tej konfiguracji. Zalezy z ta miska jak wywalisz. Dobrym rozwiazaniem byloby jakas blache naspawac zeby miske chronila. A jak beda Ci trzec ranty to zaraz korozja sie wda Zaklepane masz zapewne?
HBM na pewno nie będzie bo do czegoś musi ten czerwony nawiązywać moim celem są hella crazy colours, tyle że mase kasy na nie trzeba.. a tymczasowo myślę zrobić taki myk jak RafaelloW007, czyli kupić lampy od CL-a i okleić je starannie folią na wzór crazy coloursSyrop pisze:Kozak auto ale HBM aż sie prosi.
z nowości to dzisiaj umyłem ręcznie autko, każdy zakamarek mam nadzieję że zaraz nie będzie padać i nie był bym sobą gdybym czegoś nie odwalił więc połamałem przez przypadek ramię tylnej wycieraczki znowu koszta
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
a do felg nie bedzie pasowacPOOREK pisze:HBM na pewno nie będzie bo do czegoś musi ten czerwony nawiązywać
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
daniocrack pisze:bardzo dobre rozwiazanie hella crazy colours bo HBM duzo juz tego jezdzi a autko trzeba robic nietypowe
co miałeś na myśli bo nie bardzo rozumiem? mi chodziło o to, że chciałbym aby w kolorze lamp pojawiło się trochę czerwonego, tzn. taki akcent nawiązujący do kół a HBM to lampy które są całe czarneBroda6666 pisze:a do felg nie bedzie pasowacPOOREK pisze:HBM na pewno nie będzie bo do czegoś musi ten czerwony nawiązywać
foto z dzisiejszego dnia cyknięte w pracy dlatego telefonem
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- RafaelloW007
- Forum Master
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
RafaelloW007, wystarczyło trochę serca włożyć chęci, cierpliwości oraz kasy na chemię i materiały potrzebne do reanimacji za tą cenę co mnie wyszły finalnie, nie kupiłbym dobrej felgi robiącej robotę jak ta teraz wiem że opłaca się czasem poświęcić własny, cenny czas a tym że tak kiedyś stwierdziłeś to się nie przejmuj, bo sam się nie spodziewałem że tak wyjdzie jeszcze nie było osoby której koła się nie spodobały no chyba że się gdzieś kamufluje...
:green_fuck:RafaelloW007 pisze:eeeee, bez rewelacji poza tym te srubki to imitacjaPOOREK pisze:co o tym sądzicie?
Ostatnio zmieniony ndz kwie 18, 2010 00:21 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- RafaelloW007
- Forum Master
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
bo nie wiedziałem wtedy byłem na etapie szukania koncepcji na koła, poza tym była zima i wogóleRafaelloW007 pisze: ale to bylo w innym kontekście :green_fuck:
nie mówiłeś ze bedziesz je malowal
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl