GTI T BY KENAJ
Moderator: G0 Karcio
Kenaj, bardzo fajna modyfikacja zderzaczka w końcu IC nie wystaje w ogóle super silniczek i golfik też. Ja poszukuje jakiegoś cienkiego IC i chcę go wstawić pod belkę bo jak miałem IC od Iveco to niestety nie podszedł bo chłodnica od klimy taż zajmuje troszkę miejsca. A odnośnie spryskiwaczy od Octavi to jestem ciekaw jak Ci wyjdzie bo u mnei było na nie za mało miejsca, ale ze zderzakiem od Vento na pewno będzie dużu lepiej z ich montażem
Obecnie:
MK1 GTI '79
MK3 VR6 Syncro
Było:
MK3 GTI 2E,
MK3 VR6 Syncro, VR6 Syncro by szparak
MK4 ARL+,
MK5 GTI DSG
MK3 ABF 20 Jahre
MK5 GTI DSG
MK3 20 Jahre
MK4 GTI
MK1 Cabrio '89
MK2 Rallye Golf '89 Rallye Golf G60 by szparak
MK1 GTI '79
MK3 VR6 Syncro
Było:
MK3 GTI 2E,
MK3 VR6 Syncro, VR6 Syncro by szparak
MK4 ARL+,
MK5 GTI DSG
MK3 ABF 20 Jahre
MK5 GTI DSG
MK3 20 Jahre
MK4 GTI
MK1 Cabrio '89
MK2 Rallye Golf '89 Rallye Golf G60 by szparak
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
po małej przerwie zdaję sprawozdanie:
zderzak wstępnie spaowałem, udało mi się zamierzyć spryskiwacze, nawet fajnie to wyjdzie. Dzięki temu, że zderzak od vento jest dłuższy, nie musiałem go prawie wcale podcinać. Jak tylko bede mógł, to oddam go do spawania, potem autko ląduje u lakiernika.
Śliwka dostała mały prezent pod choinke, nowe platynowe świece NGK, dodatkowo trysnąłem na czarno rurki pod maską, zeby się tak w oczy nie rzucały.
Oto małe fotki:
zderzak wstępnie spaowałem, udało mi się zamierzyć spryskiwacze, nawet fajnie to wyjdzie. Dzięki temu, że zderzak od vento jest dłuższy, nie musiałem go prawie wcale podcinać. Jak tylko bede mógł, to oddam go do spawania, potem autko ląduje u lakiernika.
Śliwka dostała mały prezent pod choinke, nowe platynowe świece NGK, dodatkowo trysnąłem na czarno rurki pod maską, zeby się tak w oczy nie rzucały.
Oto małe fotki:
"Volkswageny nie kapią olejem, one tak zaznaczają swój teren"
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
chcialbym kiedys tego diabelka zobaczyc i poczuc jak jezdzi moze kiedys bedzie okazja nowy front pasuje idealnie
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
grzaneczka997, okazja napewno bedzie
wojti, sekwencja jest od samego początku, nie mam pojęcia jaka jest moc, na gazie nie hamowałem go jeszcze. Powiem że na benzynie na 0.3 bara na poprzedniej turbinie było coś koło 215km, na gazie chodził bardzo podobnie. Teraz minimalne doładowanie to 0.5 bara, wystarcza żeby bezproblemu w trasie lecieć i mocne autka popędzać
[ Dodano: Nie Gru 30, 2007 3:45 pm ]
djtom, w wołominie z Kasią
spokojnie autko wyszykujemy, tak sobie picuje potroszku, planuje coś z ta listwą dodatkową wykombinować, zobaczymy jak to wyjdzie
wojti, sekwencja jest od samego początku, nie mam pojęcia jaka jest moc, na gazie nie hamowałem go jeszcze. Powiem że na benzynie na 0.3 bara na poprzedniej turbinie było coś koło 215km, na gazie chodził bardzo podobnie. Teraz minimalne doładowanie to 0.5 bara, wystarcza żeby bezproblemu w trasie lecieć i mocne autka popędzać
[ Dodano: Nie Gru 30, 2007 3:45 pm ]
djtom, w wołominie z Kasią
spokojnie autko wyszykujemy, tak sobie picuje potroszku, planuje coś z ta listwą dodatkową wykombinować, zobaczymy jak to wyjdzie
"Volkswageny nie kapią olejem, one tak zaznaczają swój teren"