Kurcze - jak patrzę na sam ten zderzak to wydaje mi się, że jest taki jak mój, jednak na samochodzie mój nie wystaje tak bardzo jak ten....SToRM pisze:strasznie zostaje zaburzony imho wyglad przedniej zcesci nadwozia, staje sie on nienaturalnie duzy - chociaz na fotach i tka tego nie widac
[ Golf GT Special 2.0 16V ]
Moderator: G0 Karcio
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04
Storm moze zdradzisz rąbek tajemnicy dlaczego projekt sie zakonczył dlaczego taka zmiana? chyba nie wyrosłes z tego i nie wyleczyłes sie z choroby jakia jest Tuning co? miałem nadzieje ze kiedys strzelimy sobie małą sesje zdjęciową. Troche szkoda tego projektu bacznie sie przyglądałem Twoim modom . . . . . . Pozdrawiam
www.cultstyle.pl
Spoko, mk3 zostaje poki co, teraz troszke kasy w mechanike poszlo - zadowolony jestem z wozka. Fakt, ze sie teraz ucywilizowal, ale dobra seria nie jest zlaRapix pisze:diesel?! eeee no storm....
aaa, chcialbym sie pochwalic ze wczoraj zajalem drugie miejsce w sprincie w klasie benzyna na Zakonczeniu sezonu VW na Slasku Udalo mi sie pokonac Audi Coupe 2.3, nastepnie dwa mk2 16V KR i w finale trafilem na Dawida z jego mk1 KR - z ktora to oczywiscie poleglem (z 1,5 dlugosci)