[GOLF MK4] R:.arl
Moderator: G0 Karcio
Mówią że są dwie najlepsze chwile w życiu kierowcy kiedy się sprzedaje auto i kiedy się kupuje nowe auto .Nie czułem tego oddając granatowego,wręcz odwrotnie....Mam nadzieję że poszło w dobre ręce,postaram się pomagać w tym projekcie mimo że to nie moje już auto
Auto poszło do KR, teraz uważaj Konrad na mieście
Auto poszło do KR, teraz uważaj Konrad na mieście
Ostatnio zmieniony pt sty 14, 2011 09:58 przez gluszcz, łącznie zmieniany 1 raz.
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Fajnie że sie sprzedało w całości to nie bedziesz miał zabawy ze sprzedażą fantów itd. Mi też zawsze szkoda auta no ale cóż - trzeba iść do przodu...
napisze do Trzeciego ,znaczek czeka u niego .....Toledziak pisze:dokończona wedle pomysłu Trzeciego
Toledziak pisze:parę pierdółek też będzie si
Toledziak pisze:Autem wracałem ja, no cud miód malina samochodzik
Widzimy się na eventachToledziak pisze:Na zime ściągamy zderzak R i w kocyku czekać będzie do wiosny.
Ogólnie dzięki za dil i jak cos to dzwonic , pisać
-
- Użytkownik
- Auto: Golf MK7.5 Variant
- Silnik: DGTE
Już moja w tym głowa, żeby auto było nadal dopieszczane Klapa na wiosne będzie ściągana, zawioze ją pod wyznaczony adres będzie znacznie lepiej niż czyszczenie zamka itd Ale co do prowadzenia to auto jest kozak. Z planów, to póki co tak jak pisałem, zderzak w kocyk, za jakiś czas tapicer i dokończenie tweeterów i chyba jeszcze deńko trzeba będzie go dać do góry zimową porą. Jak dzwoniłem do kumpla jak się autem śmiga, to mówi że znacznie lepiej jak poprzednim, jest w .... zachwycony i dobrze, bo oto chodziło.
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
No to powodzenia w użytkowaniu i oby jeździł po wsze czasy i wzbudzał zainteresowanie jak dotąd.
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
Prezes z next autem posatarm się ...
Granatowy załapał sie do kalendarza vwzone.pl na 2011
http://img97.imageshack.us/img97/751/kalendarzu.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciekawe co z kalendarzem forum golfa bo tam tez powinien być .....
Granatowy załapał sie do kalendarza vwzone.pl na 2011
http://img97.imageshack.us/img97/751/kalendarzu.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciekawe co z kalendarzem forum golfa bo tam tez powinien być .....
Ostatnio zmieniony ndz sty 16, 2011 12:09 przez gluszcz, łącznie zmieniany 1 raz.
- FisheR
- ...
- Kontakt:
[quote="gluszcz"]Ciekawe co z kalendarzem forum golfa bo tam tez powinien być ..... [/quote]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=5&t=377300" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=5&t=377300" onclick="window.open(this.href);return false;
[b]gluszcz[/b] gratulacje sprzedazy :)
poszedl na CH? mam szukac nowych - moze 19'? :D
PS. ten styczen to chyba bedzie u CIebie na scianie przez caly rok :D:D
poszedl na CH? mam szukac nowych - moze 19'? :D
PS. ten styczen to chyba bedzie u CIebie na scianie przez caly rok :D:D
[b]majkitdi[/b],
Ch zostały i beda jeździly w next golfie ,18 ' starczy ......
no styczen na zone i marzec na golfie ...hehe
Ch zostały i beda jeździly w next golfie ,18 ' starczy ......
no styczen na zone i marzec na golfie ...hehe
Spoko.Ja też miałem już w akcie desperacji swojego (tego R-Tdi z Włoch z Krk) wyprzedawać na szpeja bo zaczęlo mi się spieszyć a propozycje cenowe czasami były takie że chyba dobrego SDI by nie kupił.Nie spodziewałem się że bedzie aż tak cieżko sprzedac za rozsadne pieniądze a jak sam wiesz ostatecznie poszedł za 26 tysi.Masakra.Choć jak wiadomo nasze oferty były skierowane do kogos kto siedzi w temacie nazwijmy go pasjonatem ale z tego wynika że o takich cieżko...Ludzie wolą gołego MK V na blaszanych felgach z kołpakiem z Tesco i przy bronku z kumplami chwalą się że mają 2006 rok produkcji w dowodzie rejestracyjnym a auto paskudne.Żal... Reasumując cieszę ze w Krk będzie śmigał i ktoś będzie miał z niego pocieche i doceni wkład Twojej pracy uznając że warto było kupić.Pozdrawiam nowego właściciela :-)
- mara_010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dokładnie lepiej mieć dopieszczone autko starsze ale w lepszej kondycji niż coś na blaszakach :) z tym się w pełni zgadzam :)
Ehhh, szkoda że nic nie wiedziałem o sprzedaży :)
Czy jest jakąś tajemnicę spytać za ile został sprzedany?
Z ślinką na ustach czaję sie na jakiegoś zadbanego ARL i pierwszą rzeczą jaką w nim zrobie będzie R-pakiet..... zaraz po chipie :D
Czy jest jakąś tajemnicę spytać za ile został sprzedany?
Z ślinką na ustach czaję sie na jakiegoś zadbanego ARL i pierwszą rzeczą jaką w nim zrobie będzie R-pakiet..... zaraz po chipie :D