Projekt Golf 4 500 KM - sprzedany :(
Moderator: G0 Karcio
a to dobre:)
to jest do wyscigow a nie gimbus do szkoly , i wcale ym mu takiego szybkiego podniacia nie wrozyl....
A gdzie ty taki długi tor znajdziesztaz pisze:Jak na 1,8 pojemności to i tak ten silnik dobrze w dupe dostaje. Szkoda tylko, że takie przeróbki nie wytrzymują więcej jak 100000km.
Poza tym to auto jeździ na pełnym bucie może 1% swojejgo czasu pracy więc przy takim przygotowaniu jakie w niego zaaplikowałem to jestem spokojny - a jak tam Stasiu Twój golfik? Jak masz jakiś problem, potrzebna pomoc to wal śmiało - trochę się człowiek nauczył na własnych błedach
-
- Niesolidny sprzedawca
- Kontakt:
normalnie brak słów... to co zrobiłeś to mistrzosto świata tylko szkoda ze koszty tak duże...ale coś za coś....respekt
Mk1 16v Rally project :)
Golf mk3 16vt 321 km by EVO
Ibiza '02 ASV 205km/418nm by ECUPROJECT
Seat Leon ARL big Turbo:) 228km/423nM by ECUPROJECT
Audi A4 B7 3.0 TDI Quattro 294km/510nm by ECUPROJECT
Golf mk3 16vt 321 km by EVO
Ibiza '02 ASV 205km/418nm by ECUPROJECT
Seat Leon ARL big Turbo:) 228km/423nM by ECUPROJECT
Audi A4 B7 3.0 TDI Quattro 294km/510nm by ECUPROJECT
Ostatnia plastikowa rura w układzie dolotu jak jeszcze pozostała (a mówiłem mechanikowy aby metalową wstawić ) nie zniosła 200KM strzału z nitro i odeszła w zaświaty - na nieszczęście był na niej zamontowany czujnik ciśnienia i on też odszedł w zaświaty więc z jazdy na zawodach po pierwszym przejeździe nici - dzisiaj już jest metalowa "ruła" jak mawia mechanik i auto śmiga - ale jak przy zmianie z 2 na trzy w czasie zawodów jeb..ło i słyszałem dzwonienia kawałków o podwozie to myślałem że pół silnika wypadło - ale twarda suka jest, zakuta franca - dzisiaj już strzał progresywny 200 KM trzymało aż miło.