MK3 Black & White ARL + GT22 By MiChAoS
Moderator: G0 Karcio
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
MiChAoS, wyjdzie na to ze bialy modny w tym sezonie
ja niestety troszke skromniej bo tylko TDI na pompie ale moze uda sie go poaciagnac pod 180 kucy
ja niestety troszke skromniej bo tylko TDI na pompie ale moze uda sie go poaciagnac pod 180 kucy
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
- Dario84
- Forum Master
- Kontakt:
euglen, to samo mielismy z turbina, zamowilismy GT22, przyszla do nas, zaplacilismy a MICHAOS sie wypial, teraz zostalismy z zapasowa...
Ostatnio zmieniony śr cze 03, 2009 14:58 przez Dario84, łącznie zmieniany 1 raz.
CTR Tuning: CHIPTUNING, DIAGNOSTYKA, MECHANIKA, ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, HAMOWNIA GG:3995871 tel 693784122
Mój golfik: MK4 ASZ CTR
NASZE PRACE CTR: http://www.facebook.com/ctrtuning" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój golfik: MK4 ASZ CTR
NASZE PRACE CTR: http://www.facebook.com/ctrtuning" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
ooo znaczy sie delikatna rolba poszla ... Darek teraz bedziesz musial bi turbo zrobic w swoim 1,9...... nie ladnie
WWW.DIGITUN.PL
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
noo wrescie moge tu cos napisac prace nad golfikiem byly chwilowo wstrzymane ze wzgledu na nowa prace (brak czasu niestety) dopiero wznowione zostaly od poczatku tego tygonia, zostal naprawiony ABS (bo nie mozna bylo sie poloczyc z kompem) ;/, miedzyczsie zostala wywalona cala wiazka z AFN-a (ktora byla jako jednosc z calym osprzetem) czyli jeden wielki pek kabli :/ i polozona od nowa cala instalacja pod nowy silniczek ARL w ten sposob z jednej wizki zrobily sie trzy i jest ladnie wszystko czarno na bialym, niema prawa cokolwiek nie dzialac uromiona klima, ABS-EDS, caly osprzet i silnik, dzisiaj bylo "sprzatanie" po calym zabiegu i jutro powinien byc gotowy wiec na weekend zostanie uzbroic go w fotele itp i wrescie pierwsza jazda jakies fotki nowe wrzuce jak tylko odbiore , tylko ciekawe czy nie pordzewiał caly bo go z miesiac na oczy nie widzialem az sie boje go zobaczyc :green_fuck:
robi wrażenie nie rozwala Ci złączek przy orurowaniu z FMIC?
Ostatnio zmieniony sob lip 11, 2009 02:13 przez KanedA, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
narazie nic sie nie dzieje bo sa naspawane na koncach rurek takie kropki i sie narazie trzyma ale bede wywalal te cybanty ogrodnicze i zminial na te grube tylko musze jechac wyminic bo tata kupil za mala srednice i tylko 2 szt udalo sie naciagnac i skrecic a reszte trzeba bylo kupic na biegu zwyklych i skrecac bo ile bedzie stal ale wyminie dopiero jak bede zminial kolanko po prawej stronie te czarne tez kupione na biegu w dodatku troche wieksza sredniaca bo nie bylo innego ale narazie nie spada, czekam na silikonowe i jak bede zmienial to odrazu cybany sie pozmienia :green_fuck:
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
zakładaj silikon, zderzak, alu na przód i rób pan sesyję dobrą
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411