vento by idgray
Moderator: G0 Karcio
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
tył na blendzie usa zyskał 100% lansu
hamowniki też bardzo fajne, przy normalnej jeździe może nie będziesz miał możliwości ich pełnego wykorzystania, ale zawsze taka tarcza ładniej wygląda za felgą
co będziesz robił z tylną tablicą, oryginał, plexa, czy tłoczona blacha ?
hamowniki też bardzo fajne, przy normalnej jeździe może nie będziesz miał możliwości ich pełnego wykorzystania, ale zawsze taka tarcza ładniej wygląda za felgą
co będziesz robił z tylną tablicą, oryginał, plexa, czy tłoczona blacha ?
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
dzięki za dobre słowo to motywuje do dalszej pracy
A może ma ktoś namiar na tablicę tłoczoną o wymiarach US ?
rejden123, dzięki wczoraj Edyta myślała że bez hokeja jedzie i zaparkowała pod krawężnikiem z hokejem na nim ale był zgrzyt jak odjeżdżałem ale na szczęście nić się nie stało
mam dylemat bo chciał bym tłoczoną ale przy tej co ma Poncek u góry litery są mniejsze niż na dole a z plexy to też nie to póki co zamontowałem na blendę US starą ramkę z rejestracją i tak śmigammicab pisze:co będziesz robił z tylną tablicą, oryginał, plexa, czy tłoczona blacha ?
A może ma ktoś namiar na tablicę tłoczoną o wymiarach US ?
rejden123, dzięki wczoraj Edyta myślała że bez hokeja jedzie i zaparkowała pod krawężnikiem z hokejem na nim ale był zgrzyt jak odjeżdżałem ale na szczęście nić się nie stało
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
dziękiWegiel pisze:idgray, Pieknie teraz wyglada z tym kolorkiem i tym wcieleniem
247 zł z przesyłką za pobraniem - allegro.pl_zakix_ pisze:ile Cię kosztował taki zestaw hamulcowy ?
no niestety narazie nie mam na gwint póki co jest -80 z przodu i -40 z tyłu ale jakoś terenowo wyglądaSToRM pisze:oponuje za wieksza gleba