VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
-
- Ma gadane
Piękna jest ta srebrna strzała !!
Ja już nic bym z zewnątrz nie zmieniał Jedynie może jakąś grubszą motorownie i wnętrze w czarnej skórze
Zdjęcia też mega dobre !! Też chcę taką sesyjkę hehe
Pozdrawiam
Ja już nic bym z zewnątrz nie zmieniał Jedynie może jakąś grubszą motorownie i wnętrze w czarnej skórze
Zdjęcia też mega dobre !! Też chcę taką sesyjkę hehe
Pozdrawiam
Moje cabrio: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2090034#2090034
2007>1/4 mili Dajtki,
2008>VAGtreffen, VW Mania,
CDN.
2007>1/4 mili Dajtki,
2008>VAGtreffen, VW Mania,
CDN.
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
prawie jak ode mnie jeszcze sie okaże myśl myśl..:VoyteQ:.. pisze:vwosiu, no niestety ja mam trochę dalej (~450 km) ale intensywnie myślę
dzięki ale nie wszystkie bo by nudno było dobrze myśle że bedziesz miał podobne koła ile szerokosci wciskasz na przód :green_fuck:Właśnie Tak POwinny wygladac Mk3
BLACK-CABRIO, dzięki z zewnątrz na chwile obecną nic sie nie zmieni dziś zmontowalem do konca to co bedzie na aucie jeśli chodzi o silnik tez nic nie ruszam bo buda jest w strasznym stanie i po duzych przejsciach takiego juz kupiłem wiec jest to nie oplacalne zostaje jaki jest do środka bede zmienil co sie da z jasnych elemntow trafic a umnie jest zniszczone chyba ze znowu mi sie cos w glowie pozmienia
haha jak mnie energia rozpiera to co poradze zaraz tam cieszy bo to musze byc na baczność i czekac na polecenia jak auto ustawiac :green_fuck: składaj tą swoją złottuniebo on nie potrafi ustac w miejscu tylko jak hidden foty strzela to vwosiu lata wokol i cieszy sie jak glupi :green_fuck:
auto już rzekomo po polerce i zero efektu jak bylo tak jest
rura ucięta z tłumika za jakis czas sie wymieni caly :green_fuck: zderzak z tylu poprawiony ale za późno i sie już odkształcił troche i auto z zewnątrz skonczone
jeszcze zostalo mi sciągnac progi od gti i jeszcze raz je zamontowac zdjęcia w niedziele
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mcsym, spokojna twoja auto bedzie czyste jak zawsze a na czas podróży skonfiskuje mu aparat :green_fuck:
..:VoyteQ:..,to że ja je zakładałem
oba idą jak fale dunaju a na dodatek po prawej stronie próg sie odkleja z przodu bo prog w samochodzie jest wgnieciony i odpycha mi go dodatkowa robota ale zrobi sie teraz dobrze cobym nie musial znowu poprawiac
..:VoyteQ:..,to że ja je zakładałem
oba idą jak fale dunaju a na dodatek po prawej stronie próg sie odkleja z przodu bo prog w samochodzie jest wgnieciony i odpycha mi go dodatkowa robota ale zrobi sie teraz dobrze cobym nie musial znowu poprawiac
- Hidden_Lucas
- Drivers Wanted
- Kontakt:
gon sie! :green_fuck: pojde do wojtka i z jego auta pocykam foty mcsymo'wi a ty jak zwykle bedziesz poszkodowany ; D w sumie to nie jestes, bo ostatnio widziale na cultstyle ze bardziej sie podobal twoj golf niz Karolavwosiu pisze:a na czas podróży skonfiskuje mu aparat
nie no jakiś pitstop and przesiadka sie zrobi bo te twoje graty trzeba bedzie obfotografować ktore trzymiesz w ukryciu juz hohoh i na forum o nich nie piszesz :green_fuck:
- Hidden_Lucas
- Drivers Wanted
- Kontakt:
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt: