Mekto pisze:minimalna różnica ale zauważalna co dodaje charakteru.
no mi się to bardzo podoba
Moderator: G0 Karcio
Mekto pisze:minimalna różnica ale zauważalna co dodaje charakteru.
Z przodu masz skrócone amory -25mm GT Cupline ??? Bo tył zostały amory seriaMekto pisze:Na tyle dałem gazówki może dlatego - tak jak jest pasuje mi w 100%.
Tak.homsky pisze:Z przodu masz skrócone amory -25mm GT Cupline ???
Mekto pisze:Przy normalnych amorach i sprężynach -40 pojeździ ale żywotność amora będzie skrócona.
No właśnie sęk w tym że nie wiadomo co dłużej wytrzyma seryjny "markowy" amor czy skrócony GT ????? Musze pomyśleć nad tym i poszperać jeszcze , kurcze ze skracanych amorów ciężko coś za rozsądne pieniadze wyrwać poza GT C....Mekto pisze:Szkoda później jeszcze raz to robić. A GT Cupline to 260zł za komplet na przód.
Ja mam na przód właśnie GT cupeline jeżdże na nich jakoś z 3msce chyba i narazie jest ok. ale mam wrażenie że koni jednak bez porównania były oczywiście na +..... Koni lezą w garażu jeden amorek 85% jakoś a 2 do regeneracji bo zaworek puscil olej (sam go wbiłem;p ) Myślę że dam je do regeneracji i powróca na fure zamiast GT Cupeline, chyba że ktoś się skusi na te KoniMekto pisze:Gadałem z Cowboyem i on już trochę przelatał n nich i ogólnie ludzie mówią, że 2 lata spokojnie na nich jeżdżą. A za firmowe to 600zł trzeba dać.
Jak sie teraz jeździ ??? Po równym asfalciku napewno jest świetnie, a powiedz lepiej jak po wertepach to się zachowuje , auto nie podskakuje , nie odbija sie jak piłka i nerwowo trzęsie jakby koła wpadały w rezonans nie mogąc złapać przyczepności???Mekto pisze:Dziś zmierzyłem - tył 60cm a przód 59,5cm.
homsky pisze:Napewno są plusy , ale tez musza być minusy które troche denerwują , nie wierze że w każdym calu jest idealnie....
Niestety miałem przyjemność sprawdzać na większych nierównościach i generalnie ma się ochotę zatrzymać i wysiąść;p ale za to jak się wjedzie na kawałekasfaltu równego to się dopiero docenia wtedyMekto pisze:Na większych nierównościach nie sprawdzałem zachowania bo mi szkoda tak jeżdzić - wszystko się telepie - ogólnie gleba na plus.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 49 gości