Postanowilem troche wzmocnic blok, mysle ze sie z tym zajme w sobote i dam wiecej info.NightRider pisze:olozwirski, Co tam? Jak tam?
Golf MKI 4x4 ~ 11.5sec do 200
Moderator: G0 Karcio
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Ale to dopiero wieczoremcowboy pisze:myślę że w sobote to zajmiesz się czymś innym
Juz mnie te tuningi dobijaja, firma ktora miala nam zrobic prowadnice do glowicy olala temat i zostawila nas na lodzie, teraz trzeba szukac innej. A co za tym idzie glowicy nie bedzie w najblizszym czasie i nie wiadomo kiedy bedzie. A sezon sie zbliza nieuchronnie... Plan jest taki: zostalo mi troche czesci z rallye, mam troche roznych gratow w garazu wiec wezme blok, troche go wzmocnie i zaloze reszte osprzetu z z 1.5. Silnik bedzie mial 1992 cm3 pojemnosci, nie bede musial go wysoko krecic wiec i glowica moze zostac ta co mam, moze wrzuce ostrzejsze walki. Z modow narazie to co najwyzej poprawka programu. A jak sie w koncu czesci do 1.5 pojawia to bedziemy krecic, zycie tak weryfikuje plany czasem ze az.cowboy pisze:tego nie wie nikt w sensie który bo dlaczego to wiadomo : żeby był mocniejszylukas.g60 pisze:prezes ale który i dlaczego?
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
toffic pisze:Co masz na myśli: "wzmocnie blok"??? Dlaczego chcesz dorabiać prowadnice?? inna średnica trzonka czy długość nie pasuje??
Mam zamiar zalozyc taka gruba blache na podpory walu, nie wiem jak to sie po naszemu nazywa, prowadnice musz byc zrobione bo seryjne sie nie nadaja, a dlaczego to wolal bym zeby zostalo w tajemnicy przynajmniej dopoki sie nie okaze ze droga byla sluszna.
Narazie to poprostu chce zaczac jezdzic...cowboy pisze:czyli chcesz jednak wyjąc klase MINI PLUS na zawodach WST ?olozwirski pisze:A jak sie w koncu czesci do 1.5 pojawia to bedziemy krecic, zycie tak weryfikuje plany czasem ze az
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY