ArtBiGT pisze:zakładaj, będzie czym hamować po wtryskach.
zakładam zakładam, ale chyba dopiero za 2 tyg jak z krymu wrócę bo teraz się nie wyrobię :green_fuck:
ArtBiGT pisze:Podjechaliśmy dziś z kumplem na otwarcie sezonu na bemowo i lipa, kilka motorów tylko, jeszcze typek chciał od nas po 20 zł za wejście, a tam sie nic nie dzieje, wczoraj podobno to samo.
Spaliliśmy laka przed wejściem Ninją i pojechaliśmy do domu, bo się rozpadało
Tak myślałem że połowa ludzi nie przyjedzie przez ta pogodę, a już miałem motor wyszykowany i miałem jechąc. Wstaje rano a tu pupa pada:/
Przed chwilą przywiozłem z poczty taki fajny gadżecik:
Muszę powiedzieć że te kluczyki bardzo dobrze są wykonane, z tyłu jest wtłoczenie na znaczek VW który za razem przykryje śrubki, z ciekawości rozkręciłem jeden kluczyk i ucieszyłem się ogromnie jak zobaczyłem że nawet taki prostokącik zrobili do zamontowania immo
Pełen profi polecam!!
Kupiłem dlatego że mój pilot od centralnego zamka odmówił posłuszeństwa daaawno temu, mianowicie rozkodował się. Chciałem pojechac do serwisu i zakodować, ale jak się dowiedziałem że kosztuje taka przyjemność 200zł to podziękowałem i powiedziałem ze będę kluczykiem otwierał jak cywilizowany człowiek
Znalazłem jednak taki zestawik w jakimś temaci kogoś z forum i też nabyłem
[ Dodano: 21 Kwi 2008 18:56 ]
aha oczywiście pomimo zapewnień sprzedawcy że nawet z moimi miernymi umiejętnościami montarzu elektoriki takiej jak alarmy itp. z instrukcją od niego będę w stanie to założyć, nie dam rady sam tego zrobić
w środę jak będę na działce podjade do koleżki który bawi się w te klocki i mi to podłączy