[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
Filmik jak Adrian szaleje się robi
Na moście lepiej stanąłeś. W jaśniejszym miejscu. U mnie to czarna plama praktycznie wyszła
Mojego mogłeś też od razu strzelićsagano88 pisze:I tu jak juz wracalismy z Truckmanem na jednej ze stacji paliw:
Ostatnio zmieniony pn maja 24, 2010 10:59 przez truckman, łącznie zmieniany 2 razy.
PRzymiarka, jak by jego wyglądał na 18` z normalną oponą bez naciągu. Co tu mówić, pomimo czarnego koloru było widać różnicę. Najciekawsze, że moje koła mają takie same rozmiary opon, a te na przedniej osi wyglądają na znacznie mniejsze i koło w nich jest większe, a niby to samoW_I_T_E_K pisze:Zamieniliście się na stałe czy to taka przymiarka tylko?
No i też trochę, jakby czarnucha na srebrnym kole postawić, ale chyba jednak nie
Ostatnio zmieniony sob maja 29, 2010 10:55 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman pisze:Ni chuchu
No i musiales wygadac truckman A mielismy troche po wkrecac i zobaczyc czy ktos sie kapnie . Ale dlugo to nie trwalo...W_I_T_E_K pisze:Zaczaiłem dopiero po twoim poście.
Byla tylko przymiarka jak prezentuja sie 18" przy gwincie, ale jak szczep napisal "przydalo by sie nizej" i racja!
Do 18" trzeba bylo by skrecic co nieco gwintu i bylo by idealnie i z kolem wzgledem nadkola i z wyokoscia dokladki od ziemi. Przy moich jednak 17" z nizsza oponka kiedy chcialbym skrecic go tak, zeby kola ladnie chowaly sie w nadkola bylbym juz dokladka wbity w ziemie!
Ale i tak kiedy wpadnie mi klucz do regulacji w reke bede dzialal i spuszczal dziada w miare mozliwosci jak najnizej!
Docelowo jednak i tak maja byc 18" wiec wtedy napewno bedzie jak "german style" przykazalo
Ostatnio zmieniony sob maja 29, 2010 17:12 przez sagano88, łącznie zmieniany 2 razy.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Jako, ze temat mial maly zastoj spowodowany Zaliczniami i Absolutorium musze "pochwalic" sie co dzialo sie w miedzy czasie.
Oto efekt zamiany z truckmanem na silowniki. Pewnego dnia zrodzil sie pomysl, ze moje czarne przeciez lepiej pasowalyby do trackmana, gdzie srebrne (INOXX) nijak nie pasowaly do ciemnej budy varianta, ale za to w sam raz przypasowaly do mojego srebrzaka. Tak to sie prezentuje na autku:
Oto efekt zamiany z truckmanem na silowniki. Pewnego dnia zrodzil sie pomysl, ze moje czarne przeciez lepiej pasowalyby do trackmana, gdzie srebrne (INOXX) nijak nie pasowaly do ciemnej budy varianta, ale za to w sam raz przypasowaly do mojego srebrzaka. Tak to sie prezentuje na autku: