[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no no bardzo ładny golfik powodzenia w dalszych modyfikacjach
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
meta21, maciek.wroc, dzieki panowie
Bula88, hehe do kozaka jeszcze wiele mu brakuje w kazdym razie jak bedziesz jeszcze kiedys przejezdzal kolo bonina to daj cyne,chetnie obejrze twoja czerwona strzale
robal264, DarkFiolet, autosol doszedl do mnie wczoraj,niestety zlapala mnie choroba (39 kresek) i nawet nie przejechalem rantow ,dzwonilem do kolegi,ktory bedzie malowal srodki i jak tylko mnie troszke pusci to zabieram sie za te kolka i postaram sie najszybciej to skonczyc
pozdraVWiam i Wesolych Swiat zycze
Bula88, hehe do kozaka jeszcze wiele mu brakuje w kazdym razie jak bedziesz jeszcze kiedys przejezdzal kolo bonina to daj cyne,chetnie obejrze twoja czerwona strzale
robal264, DarkFiolet, autosol doszedl do mnie wczoraj,niestety zlapala mnie choroba (39 kresek) i nawet nie przejechalem rantow ,dzwonilem do kolegi,ktory bedzie malowal srodki i jak tylko mnie troszke pusci to zabieram sie za te kolka i postaram sie najszybciej to skonczyc
pozdraVWiam i Wesolych Swiat zycze
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
pczerniej, dzieki juz ze zdrowkiem lepiej
jedrekk, a jest takowy u mnie w piwnicy,niestety narazie nie na sprzedaz,poprostu nie wiem czy nie bede musial wpiac go spowrotem,na 14-tkach i profilu 45 szeroki hokej jest dosc blisko ziemi,i jezeli uda mi sie wjechac z szerokim hokejem na parking w pracy to moge go sprzedac,ale to dopiero jak cos na wiosne,po zmianie kolek
jedrekk, a jest takowy u mnie w piwnicy,niestety narazie nie na sprzedaz,poprostu nie wiem czy nie bede musial wpiac go spowrotem,na 14-tkach i profilu 45 szeroki hokej jest dosc blisko ziemi,i jezeli uda mi sie wjechac z szerokim hokejem na parking w pracy to moge go sprzedac,ale to dopiero jak cos na wiosne,po zmianie kolek
fajny białas wsyzstko ładnie dobrane te stożki na alu dokupywales czy byly juz ? szukam takich do mojich alu jak bys wiedzial gdzie takie dostane to daj znac pozdrawiam ;]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=129555][size=150][color=blue][b][img]http://img68.imageshack.us/img68/6185/lamicm1.png[/img][/b][/color][/size][/url]
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
Lami, stozki byly juz na kolkach, toczyl je sam poprzedni wlasciciel kol,jak tylko bede wiedzial,o sprzedazy takich stozkow,to napewno dam cynk,pozdro
[ Dodano: 28 Gru 2007 18:11 ]
dzis przyszly do mnie dwa prezenciki:
ori lotka na klape(tu dzieki Lami), oraz nowy tlumiczek,jutro postaram sie to zamontowac i zrobic fotki,pozdraVWiam
[ Dodano: 28 Gru 2007 18:11 ]
dzis przyszly do mnie dwa prezenciki:
ori lotka na klape(tu dzieki Lami), oraz nowy tlumiczek,jutro postaram sie to zamontowac i zrobic fotki,pozdraVWiam
Ostatnio zmieniony pt gru 28, 2007 19:13 przez Garyvw, łącznie zmieniany 1 raz.
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
No widzę że dalej działasz ... jestem ciekaw jak po montażu wydechu będzie "warczał"
Na a w tle widzę pięknie wypolerowany felunek
Na a w tle widzę pięknie wypolerowany felunek
Chłopcze pamiętaj że ja go zaklepałemkkkubek pisze:Ladne zakupy:)Szkoda ze nie pisales ze szukach wydechu bo mam identyczny tylko caly z nierdzewki
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT