[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Golf w moim guscie i w moim kolrze hehe. W dobra strone idziesz zarowno co do planow pod macha i stylistyki zewnetrznej. Lusterka tylko bym wymienil ale to moja opinia. Ogolnie dobrze zrobiony golfiacz kolejny w naszym gronie.
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- cosmoo
- Użytkownik
- Kontakt:
Siemka,
masz może gdzieś zdjęcie na których widać dobrze zaciski hamulcowe ??
u mnie zostały zmienione przez poprzedniego właściciela w reich'u i niestety nie mogę ich zidentyfikować, jest na nich tylko wytłoczone " III "
Pozdr.
masz może gdzieś zdjęcie na których widać dobrze zaciski hamulcowe ??
u mnie zostały zmienione przez poprzedniego właściciela w reich'u i niestety nie mogę ich zidentyfikować, jest na nich tylko wytłoczone " III "
Pozdr.
[b]The discipline of writing something down is the first step toward making it happen.[/b]
daniel1d, Na pierwszej stronie masz wszystko opisane co to za koło i skąd pochodzi, są linki do firmy która je produkuje. Ogólnie są to importy, przypłynęły w tamtym roku z USA, szukałem dosyć długo firmy która zrealizuje mi takie zamówienie z uwagi na to, że na rynku jest dużo felg chromowanych które są chińskim g...em :green_fuck: a ja potrzebowałem dobry felunek zupełnie inny niż wszystkie i chyba się mi udało
Ostatnio zmieniony czw sie 27, 2009 16:35 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
- bartek1351
- Ma gadane
- Kontakt:
- bartek1351
- Ma gadane
- Kontakt:
no dobra ale te pierwsze trzy zdjecia sa ode mnie z radomia te czarnobiale wiec dlatego pytalem
153KM/328Nm
GOLF MK7 1.6TDI CLHA+
GOLF MK7 1.6TDI CLHA+
no i po przebojach z kurierem dotarła długo oczekiwana paczka z.....
w czwartek trochę czasu aby pobawić się przy aucie więc będzie na bank lampka na aucie
w czwartek trochę czasu aby pobawić się przy aucie więc będzie na bank lampka na aucie
Ostatnio zmieniony sob wrz 19, 2009 15:48 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.