VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zacznę od tego iż dziękuje za przeniesienie tematu do projektów za uznanie i poparcie osób które przypominały o istnieniu tego auta
auto zostanie przygotowane by dało się nim jeździc zimą po zimie kolejne zmiany lecz juz w innym stylu zobaczy sie co wyjdzie
na smaczek
pewnego deszczowego ponurego dnia tj miniona niedziela z Hidden Lucasem pojechalismy do Krakowa tylko w jednym celu stara cementownia i kilka shotów na miejscu okazało sie ze teren zajęty i moge pomazyc co by mnie wpuscili na teren halia ktorej lokalizacje dostalem juz dawno o KonradzikIV wiec odwrot i do domu bo padało wracając niedosyt zaistnialej sytuacji nie pozowlil nam tak skonczyc dnia dzięki hidden
ostatnie zdjęcia tego auta w takiej odsłonie
*daniel*, juz straszą sniegiem na środe auto dalej nie ruszone i jak tu jeździc
dj domin1, ja bylem po moją w szkole wracalem do domu już i ona w oddali zauwazyła twoje auto i mowila co by podgonic zobaczyc co jedzie pozdrawiam
gacus, dzięki za podeslanie linka
_asmo_, mają twoje wyciepac i sie zrobiło miejsce :green_fuck: dzięki wiem ze ci pasuje tutaj
pczerniej, no ja tylko auto podstawilem a hidden znowusz szalał dzieki
becior, no dzięki dzięki
krzywy, dzięki za opinie
Cieluś, haha pisz co chcesz ale i tak ci go nie sprzedam nie dostaniesz go chocbys nie wiadomo jak dlugo jeszcze sie prosił :green_fuck:
idgray, zeby to sie tak dało w tym roku odpuszczam nie bede katował gwinta i innych elementow powoli zbieram co seryjne
z auta w niedlugim czasie znikna wszystkie fanty część trafi do osob ktore juz na nie czekają wiec przez zime nie bedzie zadnych zdjec seryjnego golfa
dm414, dzięki
auto zostanie przygotowane by dało się nim jeździc zimą po zimie kolejne zmiany lecz juz w innym stylu zobaczy sie co wyjdzie
na smaczek
pewnego deszczowego ponurego dnia tj miniona niedziela z Hidden Lucasem pojechalismy do Krakowa tylko w jednym celu stara cementownia i kilka shotów na miejscu okazało sie ze teren zajęty i moge pomazyc co by mnie wpuscili na teren halia ktorej lokalizacje dostalem juz dawno o KonradzikIV wiec odwrot i do domu bo padało wracając niedosyt zaistnialej sytuacji nie pozowlil nam tak skonczyc dnia dzięki hidden
ostatnie zdjęcia tego auta w takiej odsłonie
*daniel*, juz straszą sniegiem na środe auto dalej nie ruszone i jak tu jeździc
dj domin1, ja bylem po moją w szkole wracalem do domu już i ona w oddali zauwazyła twoje auto i mowila co by podgonic zobaczyc co jedzie pozdrawiam
gacus, dzięki za podeslanie linka
_asmo_, mają twoje wyciepac i sie zrobiło miejsce :green_fuck: dzięki wiem ze ci pasuje tutaj
pczerniej, no ja tylko auto podstawilem a hidden znowusz szalał dzieki
becior, no dzięki dzięki
krzywy, dzięki za opinie
Cieluś, haha pisz co chcesz ale i tak ci go nie sprzedam nie dostaniesz go chocbys nie wiadomo jak dlugo jeszcze sie prosił :green_fuck:
idgray, zeby to sie tak dało w tym roku odpuszczam nie bede katował gwinta i innych elementow powoli zbieram co seryjne
z auta w niedlugim czasie znikna wszystkie fanty część trafi do osob ktore juz na nie czekają wiec przez zime nie bedzie zadnych zdjec seryjnego golfa
dm414, dzięki
Ostatnio zmieniony pn paź 12, 2009 22:08 przez vwosiu, łącznie zmieniany 1 raz.
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
raczej nic zlego nie powinno z tego wyjsc bedzie poprostu inaczej tak jak zawsze chcialem na ten rok jak by wyszedl spontan z ktorego jestem bardzo zadowolony i gdy cos mi jednak nie spasuje wróce do czegos podobnego co jest obecnie albo pojdzie sie jeszcze w cos innego wiec spokojnie jeszcze troche czasu jest dziekiogryzek pisze:vwosiu napisał/a:
w przyszlym roku auto będzie wyglądało troche inaczej wiec nie wiem czy bedzie co oglądac
nie no mam nadzieję że nie zrobisz mu nic złego ? bo auto powala na kolana i nic więc dziwnego że wokół niego tyle zamieszania w PL .
- Hidden_Lucas
- Drivers Wanted
- Kontakt:
hah zeby tylko w PL za wielka wodą też robi szął, w końcu reklamuje kanał Tv (mkx channel) w kanadzie hahogryzek pisze:bo auto powala na kolana i nic więc dziwnego że wokół niego tyle zamieszania w PL .
no czyli obudziłeś mnie o 8 rano w niedziele po to by jechac do krakowa, zjesc zestaw sniadaniowy w macdonaldzie w krakowie i wrocic by zrobic zdjecia 4km od domu hahah :green_fuck: ale bylo fajnie, jak zawszevwosiu pisze:pewnego deszczowego ponurego dnia tj miniona niedziela z Hidden Lucasem pojechalismy do Krakowa tylko w jednym celu stara cementownia i kilka shotów na miejscu okazało sie ze teraz zajęty i moge pomazyc co by mnie wpuscili na teren halia ktorej lokalizacje dostalem juz dawno o KonradzikIV wiec odwrot i do domu bo padało wracając niedosyt zaistnialej sytuacji nie pozowlil nam tak skonczyc dnia dzięki hidden
Ostatnio zmieniony pn paź 12, 2009 21:59 przez Hidden_Lucas, łącznie zmieniany 1 raz.
nowe fotki i jeszcze bardziej rozj...bany
co tu można więcej zmieniać, trochę gratów US i wszystko, chyba że jeszcze będzie co bardziej szalonego
vwosiu pisze:raczej nic zlego nie powinno z tego wyjsc bedzie poprostu inaczej tak jak zawsze chcialem na ten rok jak by wyszedl spontan z ktorego jestem bardzo zadowolony i gdy cos mi jednak nie spasuje wróce do czegos podobnego co jest obecnie albo pojdzie sie jeszcze w cos innego wiec spokojnie jeszcze troche czasu jest dzieki
co tu można więcej zmieniać, trochę gratów US i wszystko, chyba że jeszcze będzie co bardziej szalonego
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=117171&start=0][img]http://img59.imageshack.us/img59/8277/headerbgl.jpg[/img][/url]