BLACK [VW JETTA 2] by Savo
Moderator: G0 Karcio
a na ch...Savo pisze:znaczki hokej lampy tyl i silnik ;P
...olerę mu tylne lampy z golfa? chyba, że na handel... to samo a hokejem. ale silniczek to mógłby zaaplikować do Jetty...
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Tak ATS będą w polerce
Tak na szybkiego, dzisiaj z pracy wymęczony to nawet nie chciało mi sie go ogarnąć z tego syfu dlatego ta rejestracja taka bialutka bo ona jest jedynie czysta ... jak bede miał więcej czasu to zrobie eleganckie fotki
Już niedługo przypływ chromu od zachodnich sąsiadów do tych listw chrom i zamków przyjdzie coś jeszcze
A tutaj mój zbiór który niedługo bedzie na aucie
Tak na szybkiego, dzisiaj z pracy wymęczony to nawet nie chciało mi sie go ogarnąć z tego syfu dlatego ta rejestracja taka bialutka bo ona jest jedynie czysta ... jak bede miał więcej czasu to zrobie eleganckie fotki
Już niedługo przypływ chromu od zachodnich sąsiadów do tych listw chrom i zamków przyjdzie coś jeszcze
A tutaj mój zbiór który niedługo bedzie na aucie
Moja czarna Jetta - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=75874
[color=#FF0000]KUPIE CZERWONE GRATY DO WNETRZA MK1 !![/color]
[color=#FF0000]KUPIE CZERWONE GRATY DO WNETRZA MK1 !![/color]
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
jak chcesz wcisnąć na jettę 11 klamek? gdzie tam jest tyle drzwi...?Savo pisze:A tutaj mój zbiór który niedługo bedzie na aucie
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tu sie dospawie, tam wytnie i bedzie lepiej niz gerdam3tal pisze:jak chcesz wcisnąć na jettę 11 klamek? gdzie tam jest tyle drzwi...?
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]