Admini prezentuj nowe fotkiygd pisze:Z bra zrezygnowałem...za to wieczorem postaram się wrzucić nowe fotki przodu...
Golf MK2 "Rabbit Injection" GTI TDI
Moderator: G0 Karcio
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Trochę ciemno na zdjęcia...wyjechałem z garażu, zrobiłem zdjecia i przy próbie odpalenia było duże bóóóm Chyba kompletnie zdechł reduktor od gazu...jutro będzie nowy...
Aktualnie szukam żółtych kierunków i halogenów
I wcześniejsza fotka ..za dnia...
Aktualnie szukam żółtych kierunków i halogenów
I wcześniejsza fotka ..za dnia...
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Czego to autko juz nie mialo ja bym je widzial tak:wracaja tylne klamki, klapa z listwa bezzamkowa, nizej jeszcze bym posadzil, listwy boczne won lub caly komplet od G60 łacznie z nadkolami plastikowymi, inne ramie wycieralki(powtarzam sie ) faktem jest ze felgi sa rzadkie ale szalu nie robia, 14stki RSl'a byly by akurat ewentualnie C2.
ps.Bez obrazy YGD ale autko nie jest nawet w 1/8 retro procz kilku dodatkow niklowanych(skadinad calkiem sympatycznych),poprostu calkiem fajne autko.Przykro mi ale ktos musial Cie uswiadomic
ps.Bez obrazy YGD ale autko nie jest nawet w 1/8 retro procz kilku dodatkow niklowanych(skadinad calkiem sympatycznych),poprostu calkiem fajne autko.Przykro mi ale ktos musial Cie uswiadomic
Wielki projekt....rozpocznie sie latem !
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Nie trzeba uświadamiać, wiem o tym, dlatego napisałem "pół-retro"..może kiedyś jak będzie odpowiedni zasób gotówki będzie to pełne retro, niestety na razie musi pozostać tak jak jest...
Klamki, klapa, listwy...wszystko będzie...kwestia czasu i pieniędzy...
Koła zostaną, nie muszą robić szału
Klamki, klapa, listwy...wszystko będzie...kwestia czasu i pieniędzy...
Koła zostaną, nie muszą robić szału
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01