a co to za bonus??olafart pisze:i taki bonus- 3 magiczne literki dla takich zajawkowiczów jak ja
MK3 GTi Edition- czerwony bandzior by olafart
Moderator: G0 Karcio
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
zdjęciea co to za bonus??
marcin_pków, dziękuję za dobre słowo
podlokietnik mam nadzieje, po weekendzie włożyć- jak będzie juzcałę autko złożone i liczę, żę do Zakopanego będę jechał kompletnym, a nei na fotelu i gołej budzie
kurcze, ja Tobie to jestem kilka piw winien za te akcje z SuperSprintem- aż wstyd od dzisiaj...
- marcin_pków
- Mały gagatek
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
Kaoz, czy takie kierunki moga byc? czekaja na montaz:
teraz juz Ci nie bedzie niczego brakować
ramki mam oryginalne- czarne, dymione łątwo byś poznał na fotkach
marcin_pków, spoko, dzisiaj jak znajde czas po roobcie wezmęsię za składanie, tak aby w weekend go łądnie w środku ogarnąć no i cyknąć w końcu zdjecie środka
sas_gti, nie, chodzi o zupelnie inne graty SS, a te rure fakt- musze od Ciebie odebrac
teraz juz Ci nie bedzie niczego brakować
ramki mam oryginalne- czarne, dymione łątwo byś poznał na fotkach
marcin_pków, spoko, dzisiaj jak znajde czas po roobcie wezmęsię za składanie, tak aby w weekend go łądnie w środku ogarnąć no i cyknąć w końcu zdjecie środka
sas_gti, nie, chodzi o zupelnie inne graty SS, a te rure fakt- musze od Ciebie odebrac
Dokładnie o takie coś mi chodziło Jak założysz to klimat czerwono-czarny będzie w komplecie A o ramki się pytam bo mam projektory helki w domciu ( właśnie dymione ), walczę tylko teraz ze śrubami ( czyszczenie i takie tam, jak to z używkami ) i ramka jest delikatnie pęknięta nie kole to w oko, ale przez myśl mi przeszło aby prysnąć ramki w czarny mat... U Ciebie lampki bardzo ładnie się prezentują. Powiedz mi za ile wyrwałeś HBM ? Wydaje mi się że do czerwonego/bordowego najbardziej one pasują.olafart pisze:Kaoz, czy takie kierunki moga byc? czekaja na montaz:
[url=http://images47.fotosik.pl/151/702605250d5deb3am.jpeg]Obrazek[/URL]
teraz już Ci nie będzie niczego brakować
ramki mam oryginalne- czarne, dymione łatwo byś poznał na fotkach
Jeszcze raz się powtórzę, Twoja bestia robi b. dobre wrażenie. Niema to jak serce do VW.
Ostatnio zmieniony czw cze 25, 2009 09:11 przez Chaos, łącznie zmieniany 1 raz.
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
HBM kupowałem na raty- tzn. kupiłem komplet, ale jedna była trafiona, więc dokupiłem jedną sztukę później. A komplet w stanie igła za 300zł spokojnie wyrwiesz. Generalnie uważam, żę do mk3, to tylko te lampy się liczą- a miałem chyba już wszystkie- nawet większe rarytasy niż HBM (jak crazy colours 2 rodzaje)...
ja rowniez mam HBM i bardzo mi sie podobaja do czerwonego golfika, zwlaszcza ze tez poszedlem w kierunku czerwono-czarnym chociaz nie powiem, wolalbym crazy colours red/black, ale wyrac je w jakies ludzkiej cenie nawet na ebayu ciezko :/
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
czyli móisz, że chcesz z mk3 zrobić Felicię?GeGi pisze:ja rowniez mam HBM i bardzo mi sie podobaja do czerwonego golfika, zwlaszcza ze tez poszedlem w kierunku czerwono-czarnym chociaz nie powiem, wolalbym crazy colours red/black, ale wyrac je w jakies ludzkiej cenie nawet na ebayu ciezko :/
Lampy Red-Black to moim zdaniem porażka- a juzna pewno do czerwonego auta. Zobacz na fotki w moim temacie! Autentyk te lampki powinny nazywać się Felicia Look,hehhe
Jak wrzuciłem je na auto- nawet osoby postronne i nie obeznane w temacie- moja matka oraz kilka koleżanek- powiedziały że jakoś tak do Skody coś podobny się zrobił
Generalnie, moim zdaniem, jedynym plusem tych lamp jest ich rzadkość, bo faktcyznie ciężko je spotkać, ale wyglądu to one nei mają, więc przemyśl jeszcze raz sprawę- po koleżeńsku radzę
ogolnie to bardziej wlansie chodzi mi o ich rzadkosc, bo ostatnimi czasy HBM staly sie popularne i wszystkie golfy robia sie takie same jakos specjalnie na nie nie poluje takze spokojnie poprostu ak sie trafi jakas okazja to pomysle narazie zostaja HBM ) ew. wytne to pomaranczowe w kierunkach pozdro!
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a podłokietnik już dotarł? Masz fotki jakieś?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Również tak uważam. Szczególnie do czerwonego lub niebieskiego, czarnego koloru budy. I koniecznie muszą być porządnie wypolerowane (a nie matowe), wtedy miażdżą po całości!olafart pisze:Generalnie uważam, żę do mk3, to tylko te lampy się liczą
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[