MK IV R32 Turbo by Daniel1d 590km
Moderator: G0 Karcio
Jeżdżę nim przeważnie wieczorami jak mam czas, w zimę palił ok 25 w mieście teraz pewnie trochę mniej.Na co dzień wole jeździć normalnym autem które spali mi 10 litrów gazu w mieście, a jazda ta sama bo i tak nie ma gdzie przycisnąć.
www.proturbo.com.pl
daniel1d, gratuluje i tego 5-go miejsca, choć pewnie miałeś apetyt na więcej
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Re: MK IV R32 Turbo by Daniel1d 590km
Jakie to jest to normalne auto i z jakim silnikiem?:)daniel1d pisze:Jeżdżę nim przeważnie wieczorami jak mam czas, w zimę palił ok 25 w mieście teraz pewnie trochę mniej.Na co dzień wole jeździć normalnym autem które spali mi 10 litrów gazu w mieście, a jazda ta sama bo i tak nie ma gdzie przycisnąć.
Normalnie takie które jest warte mniej niż opony w moim golfie Silnik 1.5 w gazie, na gazie na hamowni było 89km a ba PB 91Dziowid pisze:Jakie to jest to normalne auto i z jakim silnikiem?:)
www.proturbo.com.pl
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Jak tam w golfie ogarnąłeś kolektor ? Wybierasz się teraz na jakoś ćwiartkę?
Okazało się że to nie kolektor pękł tylko zaworek od doładowania się uszkodził.Na razie się nie wybieram.
www.proturbo.com.pl
no ładnie to wygląda taki porządek pod maską mimo że na modzone konkret , Daniel widzę że ty to przedzierasz szlaki i udowadniasz że niemożliwe jest możliwe najpierw przekroczyłeś granice 500+ na niezakutym dole co dla wielu było max granica później takie boost na seryjnym kolektorze gdzie podobno przy 1B to rozpada się na kawałki
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
Kilka nowych filmików.
" onclick="window.open(this.href);return false;
www.proturbo.com.pl
W końcu go umyłem to i jakąś fotkę mam czystego http://img571.imageshack.us/img571/2218/dsc0678r.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Muszę wrócić do T1R bo coś mi się wydaje że R888 za ostro kleją na dwójce i mam zmułke i stąd słaby czas do setki, 60 stóp na Bemowie miałem lepsze niż Stana gtr który robi 2.8 do setki.
Muszę wrócić do T1R bo coś mi się wydaje że R888 za ostro kleją na dwójce i mam zmułke i stąd słaby czas do setki, 60 stóp na Bemowie miałem lepsze niż Stana gtr który robi 2.8 do setki.
www.proturbo.com.pl
Daniel będziesz znowu w OPT? przydałoby się, podniósł byś poprzeczkę tym samochodom co występują poprzedni odcinek z Twoim golfem był bardzo ciekawy
zdjęcie umytego ląduje u mnie na tapecie
zdjęcie umytego ląduje u mnie na tapecie
z całym szacunkiem ale lakier nie miażdży aż tak żeby od razu na tapetęDziowid pisze:zdjęcie umytego ląduje u mnie na tapecie
daniel1d, bardzo ładnie zasłonięte blachy... ale o wlepce na szybie zapomniałeś
a auto... no cóż ładnie tyłek siada
Ja OPT to już nie oglądałem z rok, w sobotę przypadkiem spotkałem Kefira z tvn który zajmuje się OPT, mówił żebym przyjechał jak będą kręcić serię z autami awd, można wygrać dobry zawias.
www.proturbo.com.pl