To nie jamiskieusz pisze:daniel1d, bardzo ładnie zasłonięte blachy... ale o wlepce na szybie zapomniałeś
Auto ma 9 lat więc czego tu się spodziewaćmiskieusz pisze:z całym szacunkiem ale lakier nie miażdży aż tak żeby od razu na tapetę
Moderator: G0 Karcio
To nie jamiskieusz pisze:daniel1d, bardzo ładnie zasłonięte blachy... ale o wlepce na szybie zapomniałeś
Auto ma 9 lat więc czego tu się spodziewaćmiskieusz pisze:z całym szacunkiem ale lakier nie miażdży aż tak żeby od razu na tapetę
Chciałem ale w Siedlcach nie ma firmy które się zajmuje tym.MatthewG pisze:Jeśli lakier nie robi wow to potrzebna mu jest korekta
daniel1d pisze:Chciałem ale w Siedlcach nie ma firmy które się zajmuje tym.
Jednym słowem pozostaje oklejenie całości foliąmiskieusz pisze:z drugiej strony utrzymać takie auto po korekcie w stanie wow myślę, że łatwo nie będzie:p
Tak tylko że kilka razy poganiam się za jakimś autem i przód mam obity od kamyczków, szczególnie zderzak.miskieusz pisze:no tutaj szczerze prawda jest taka, że z jednej strony auto wow więc i lakier powinien być wow...
Jasna sprawa. Zadna bra nie będzie dolegała idealnie i drobinki kurzu oraz piasek pod nią dostają, a co dalej to już każdy może się domyślić. Druga sprawa to wygląd, jakoś do mnie to nic, a nic nie przemawia, za darmo bym nie chciałMatthewG pisze:Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju staniki to ja słyszałem raczej niegatywne opinie, przynajmniej w kwestii rys na lakierze. Przed kamykami pewnie chronią.
Właśnie o to mi chodziłoguziolek pisze:Jasna sprawa. Zadna bra nie będzie dolegała idealnie i drobinki kurzu oraz piasek pod nią dostają, a co dalej to już każdy może się domyślić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości