[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes (SPY FOTO)
sagano88, czyli w niedziele na giełdę idziemy?
sagano88, Nie wiem czy to kolo lepiej bez dekielków nie wygląda
Na Twoim miejscu tablicę rzuciłbym na kratkę centralnie. Nie będzie zasłaniać pakietu a wymontujesz bardzo łatwo.
Tak btw. skąd masz takie fajne rameczki Porsche ?
Na Twoim miejscu tablicę rzuciłbym na kratkę centralnie. Nie będzie zasłaniać pakietu a wymontujesz bardzo łatwo.
Tak btw. skąd masz takie fajne rameczki Porsche ?
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
Z tamtąd co wszyscy w Poznaniu czyli z salonu PorscheTak btw. skąd masz takie fajne rameczki Porsche ?
między innymi pekol, miko, lolas tez takie mają, ja mam bardziej oldschoolową wesję jak Prosiak był jeszcze na krańcowej na specjalne zamówienie, a nie mieli wielkiejo salonu jak teraz
Bio, o to chyba mu chodzi jak chce kupić drugą kratkę.
truckman, No to ja wiem, po prostu dokładam głos do tego pomysłu
O ramki ich męczyłem ale nie chcieli wysłać ani sprzedać. Pozostały mi czarne albo z drugiej ręki ;P
O ramki ich męczyłem ale nie chcieli wysłać ani sprzedać. Pozostały mi czarne albo z drugiej ręki ;P
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
musisz kiedyś do nich po prostu zajechać i zapytać się czy mają ramki pod rejestracjeO ramki ich męczyłem ale nie chcieli wysłać ani sprzedać. Pozostały mi czarne albo z drugiej ręki ;P
truckman, Łatwo Ci mówić bo masz TDI
Bio, 4,9 na trasie na obecnych papuciach
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Bio, z tablica bedzie jak truckman mowi i Ty tez zauwazyles, takze dzieki za tez poparcie
Co do rameczek "PORSCHE" to ma je jeszcze pare innych osob Jak chcesz to zawsze mozemy jakos sie dogadac, sie zalatwi i jakos wysle
A truckman nie szpanuj z tym spalaniem Mi na obecnych papuciach spalil na trasie 6,5l. Ale i tak wolalbym 1.8T
Co do rameczek "PORSCHE" to ma je jeszcze pare innych osob Jak chcesz to zawsze mozemy jakos sie dogadac, sie zalatwi i jakos wysle
A truckman nie szpanuj z tym spalaniem Mi na obecnych papuciach spalil na trasie 6,5l. Ale i tak wolalbym 1.8T
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
Np. jasagano88 pisze:Co do rameczek "PORSCHE" to ma je jeszcze pare innych osob
Mnie dziś na autobanie wychodziło ok. 4.5 litra przy 120 km/h i też zmieniłem alusagano88 pisze:A truckman nie szpanuj z tym spalaniem
- TDIfan
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
sagano88, musze spróbować podjechać do salonu PORSCHE w Sopocie, ciekawe czy będą chcieli użyczyć ramek
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
TDIfan macie "PORSCHE Centrum Sopot" ? U nas niby problemow nie robia, ale wiadomo nie ma co przesadzac, a juz troche mieli odwiedzin w ich sprawie.
podobno czegoś w zawierzeniu brakuje i masz motorówke?
Przemek ale ty masz 6' tke. Na autostradzie to przy 120 adriana by też 5 z przodu miał.
Przemek ale ty masz 6' tke. Na autostradzie to przy 120 adriana by też 5 z przodu miał.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Ano brakuje . Wczoraj wylecialy cale nakretki z reguacja z tylu i ladnie przykucnal.
Palca, baa nawet kluczyka nie wloze miedzy opone, a nadkole
Mam jednak problem z obcieraniem o chyba plastikowe nadkole. Mam sie martwic, ze tak od czasu do czasu przytrze czy nic sie nie stanie? Trzeba zaczac intensywniej szukac oponki 205...
Palca, baa nawet kluczyka nie wloze miedzy opone, a nadkole
Mam jednak problem z obcieraniem o chyba plastikowe nadkole. Mam sie martwic, ze tak od czasu do czasu przytrze czy nic sie nie stanie? Trzeba zaczac intensywniej szukac oponki 205...