przeciez jest dobrze, nie wiem oc co Ci chodzi :green_fuck:Ma3iek pisze:Matijas napisał/a:
zrobic chybryde
Co zrobić
Chyba hybrydę
A rada jest na to taka: ZAINSTALUJ FIREFOXA
czasem robie takie glupie bledy;)
Moderator: G0 Karcio
przeciez jest dobrze, nie wiem oc co Ci chodzi :green_fuck:Ma3iek pisze:Matijas napisał/a:
zrobic chybryde
Co zrobić
Chyba hybrydę
A rada jest na to taka: ZAINSTALUJ FIREFOXA
Nie patrz na to co sie dzieje z Twoim. Idziesz z nim w reku albo jedziesz golfem, oni Ci go zdejmuja (za doplata oczywiscie), zabieraja go i daja Ci w pelni zregenerowany, czyli z wymienionymi wszystkimi elementami, ktore sie zuzywaja w obudowie jak nowej a Twoj zabieraja nie patrzac co jest na wymiane bo i tak wszystko wymienia i komus takiemu jak TY kiedys dadza...Matijas pisze:Goofi, dzieki za link moze i sie tam zglosze. Ten alternator co znalazlem to uzywany oczywiscie, ale skoro mowicie ze sie tak sypie to moze i lepiej zrobic ten co mam
ok dzieki:) najpierw sprobuje ze zmiana paska wielorowkowego, jesli to nie pomoze to sprobuje zreanimowac wlasnymi silami moj alternator, a jesli i ten misterny plan zawiedzie to bede zmuszony zabecalic i podjechac np. tam gdzie Ty polecaszGoofi pisze:Tego nie wiem, jutro zapytam ojca o kontakt i dokladny adres, to napisze
w końcu lexusy na tył i neony do środkaMaciek23 pisze:Matijas jakies nowe bajery kupil do auta
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości