GTI Edition by Zybi236
Moderator: G0 Karcio
GTI Edition by Zybi236
Ewentualnie możesz je oddać komuś..np mi albo zamienimy się, dam ci moje zimówki w zamian, będziesz miał felge na lato jak mało kto:)
Moje Gti Edition http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352259" onclick="window.open(this.href);return false;
GTI Edition by Zybi236
siema kuzyn a może my byśmy sie wybrali na jakis spot co ty na to ? ja jeszcze dopracowuje swoje 20 jahre ale spotkac sie zawsze moge odezwij sie do mnie :)adam adamczyk pozdro
Re: GTI Edition by Zybi236
Siema Adaś, no kogo jak kogo ale Ciebie to już myślałem, że się na tym forum nie doczekam Za każdym razem będąc u moich starych miałem w planach zajechać do Ciebie i obadać brykę ale zawsze coś innego wypadło. Musimy się spiknąć na gadziurkę jakąś to ustalimy coś. Pozdroowen87:) pisze:siema kuzyn a może my byśmy sie wybrali na jakis spot co ty na to ? ja jeszcze dopracowuje swoje 20 jahre ale spotkac sie zawsze moge odezwij sie do mnie :)adam adamczyk pozdro
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
- stevo
- Grupa Pomorze
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
Zybi236 z grubsza przejrzałem temat i muszę powiedzieć, że naprawdę Golf malina. Na pewno jeden z ładniejszych trójek na forum. Aż szkoda sprzedawać taką maszynę. No a felgi robią robotę. Na przyszłość ciężko będzie ja zastąpić czymś lepszym
pozdrawiam
pozdrawiam
GTI Edition by Zybi236
Zapoznaj się z tematem "regulamin projektów"
auto zostało zakwalifikowane, ale potrzeba dopasować temat - wszystko napisane w 2 poście ww tematu.
auto zostało zakwalifikowane, ale potrzeba dopasować temat - wszystko napisane w 2 poście ww tematu.
GTI Edition by Zybi236
Auto na tej feldze elegancko się prezentuje. Tak jak Biały pisze na nowy sezon zrobić polerkę całego koła i będzie dalej wymiatać Popraw w końcu pierwszy post i niech temat zostaje przerzucony do projektów tam gdzie jego miejsce
GTI Edition by Zybi236
Ostatnio gdy zobaczyłem w temacie MkIV by szczep jego Lorinsery w polerce to przeszedł mi przez myśl taki pomysł
Co do tematu Projektów to mój w myśl regulaminu tego działu odpada o czym mówi punkt
Co do tematu Projektów to mój w myśl regulaminu tego działu odpada o czym mówi punkt
Czy nie jest dla nas projekt?
- autem, w którym przeróbki skupiają się na wymianie lamp, radia, felg itp...
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
Heh fajne Zybi236, masz podejscie do tematu a nie jak niektórzy urzytkownicy tego forum pchają się do działu projekty jak stare baby na pogrzeb, jak by to dodało ich autu do wyglądu 10 pkt co jest delikatnie mówiąc żałosne oczywiście nie chce tutaj mówić ,że sie tam nie nadaje bo dla mnie to auto jest mocne jak już pisałem dawno temu w temacie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
GTI Edition by Zybi236
ja tylko czekam az Ci sie znudza felgi bo chetnie bym je przytulil
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
GTI Edition by Zybi236
GeGi pisze:ja tylko czekam az Ci sie znudza felgi bo chetnie bym je przytulil
no nie wiem czy właścicielowi się znudzą, bo golf na nich wygląda super i do tego dobrze posadzony,
GTI Edition by Zybi236
Zybi236, tak jak mówiłem dawaj kolo do polerki jak coś to wiesz gdzie dzwonić Bialy Zawsze ci pomoże
- luki34
- Nowicjusz
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
Kolego koła nie sprzedawaj bo tego jest bardzo mało. To nic że ja również mam takie hehe
Jedynie zmień kolor na cos jaśniejszego lub wypoleruj jak podpowiadają i do tego złote śrubki tak jak zrobił jeden kolega ze srebrnego polo
Jedynie zmień kolor na cos jaśniejszego lub wypoleruj jak podpowiadają i do tego złote śrubki tak jak zrobił jeden kolega ze srebrnego polo