Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
mój rodzinny lakiernik blenda będzie spawana plastikiem będzie malina jak wrócę do Polski to to ogarnę Będzie malina zderzak tez zostanie pomalowany w kolor wszystko będzie tak jak powinno być
No to jestem happy bo dziś wpadły nowe felgo na zimę będę miał co robić po urlopie
Mały filmik na pokazanie efektów mojej pracy:
" onclick="window.open(this.href);return false;
No to jestem happy bo dziś wpadły nowe felgo na zimę będę miał co robić po urlopie
Mały filmik na pokazanie efektów mojej pracy:
" onclick="window.open(this.href);return false;
A dzoekuje bede w domu to dodam kilka fotek z vw mani
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
ryyyyyycy ;d
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
GranuL, teraz mi się widzi
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciesze sie ze wam sie podoba mi tez bardzo sie podoba. AIRa juz kompletuje takze na nasyepny sezon bedzie psssst pssssst
Ostatnio zmieniony czw sie 01, 2013 18:55 przez GranuL, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja się ciesze że dałeś sobie spokój z tym czarnym dachem, szkoda tego auta na taki festyn.
Jak by się trafiły tylne lampy z GLI to by było ciekawie.
Jak by się trafiły tylne lampy z GLI to by było ciekawie.
A więc tak wygląda słynna blenda S3 i przymiarka pod auto jak dla mnie kosa będzie na aucie po sezonie bo nie zdobyłem jeszcze kratek na halogeny od s3
fotki z VW Mani
fotki z VW Mani
Szpachla będzie z tej blendy, jednak jestem zwolennikiem oem'u
spoko mistrzu zawsze ori zderzak zostaje na przekładkę tak jak grill lusterka itp. zawsze przerabiam wszystko na innych fantach jak mi się znudzi to wracam do serii