[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
szczypior, kkkubek, no mam nadzieje,ze bedzie kiedys mozliwosc cykniecia wspolnych fotek
Blase, dzieki
dawid018, w sumie przechodzily mi przez glowe mysli odnosnie zakupu jasnej bry,ale ostatecznie zdecydowalem sie na kolor czarny,uznalem ze czarny lepiej bedzie kontrastowal z bialym lakierem,odnosnie tlumika to,mi osobiscie sie on podoba i narazie zostanie
pozdaVWiam
Blase, dzieki
dawid018, w sumie przechodzily mi przez glowe mysli odnosnie zakupu jasnej bry,ale ostatecznie zdecydowalem sie na kolor czarny,uznalem ze czarny lepiej bedzie kontrastowal z bialym lakierem,odnosnie tlumika to,mi osobiscie sie on podoba i narazie zostanie
pozdaVWiam
Ostatnio zmieniony pt mar 14, 2008 13:04 przez Garyvw, łącznie zmieniany 1 raz.
Napewno bedzie,sesja z mk3 byla to teraz musi byc z mk2 Jedziesz z nami do Wolina w niedzieleGaryvw pisze:szczypior, kkkubek, no mam nadzieje,ze bedzie kiedys mozliwosc cykniecia wspolnych fotek
Blase, dzieki
pozdaVWiam
NORD-VAG.PL
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
i eleganckokkkubek pisze:Napewno bedzie,sesja z mk3 byla to teraz musi byc z mk2
niestety nie dalej jestem chory porazka,kkkubek pisze:Jedziesz z nami do Wolina w niedziele
Ostatnio zmieniony pt mar 14, 2008 13:13 przez Garyvw, łącznie zmieniany 1 raz.
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
idgray,pomysl mi sie podoba ,ale niestety tak latwo to nie odpusci, sprawa jest troche bardziej skomplikowana,szkoda chetnie bym sie przejechal
kkkubek, no strasznie dlugo,a ztego co sie dowiadywalem,moze to troszke jeszcze potrwac,mam nadzieje,ze chociaz na cult-a bede mogl leciec,
pozdro, a i pamietajcie o ubieraniu czapek, ja nie pamietalem i teraz musze to odpokutowac
kkkubek, no strasznie dlugo,a ztego co sie dowiadywalem,moze to troszke jeszcze potrwac,mam nadzieje,ze chociaz na cult-a bede mogl leciec,
pozdro, a i pamietajcie o ubieraniu czapek, ja nie pamietalem i teraz musze to odpokutowac
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
marcin a z nami, czyli smanow i ja nie mozesz sie zabrac?? dwie czpki i dasz rade kuba pisal ze tak na 10 w koszalinie czyli tak o 9:50 bysmy cie zabrali z bonina...
[ Dodano: 21 Mar 2008 13:26 ]
siemka. jak tam zdrowko ? mam nadzieje ze juz coraz lepiej dzikei za odpowiedz na mojego posta, niedlugo zajade do tego sklepu.
pozdrawiam
[ Dodano: 21 Mar 2008 13:26 ]
siemka. jak tam zdrowko ? mam nadzieje ze juz coraz lepiej dzikei za odpowiedz na mojego posta, niedlugo zajade do tego sklepu.
pozdrawiam
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Kozacki samochodzik ) az mnie zatkało jak go zobaczyłem :D gratki Jeden z najpiękniejszych białasów jakie było mi dane oglądać
Ostatnio zmieniony czw mar 27, 2008 01:20 przez To_mas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
kacpersky, spoko, ech widzialem dzis bandyte,widzialem
To_mas, dzieki bardzo
Glocu,dzieki, mam nadzieje,ze do lata z klapy zniknie wycieraczka i sryskiwacz,listwa zostanie taka jak jest,z zamkiem
ledman, wycieraczka juz tak zostanie do momentu jej usuniecia, a tlumik mi sie narazie podoba,aczkolwiek mysle ciagle o tlumiku z mk2 16v
vwcisek_stg, dzieki
No wiec po dluzszej przerwie ,dzis udalo mi sie zakupic cos do goferka, sa to fotele i kanapa z mk3 gti edition:
jestem bardzo zadowolony,bo komplecik ten jest w naprawde dobrym stanie,nie ma zadnych przetarc,ani innych ubytkow,sa jedynie delikatne zabrudzenia, mam nadzieje,ze w sobote bedzie to w aucie
dorzucam jeszcze kilka zrobionych ostatnio fotek:
pozdraVWiam
To_mas, dzieki bardzo
Glocu,dzieki, mam nadzieje,ze do lata z klapy zniknie wycieraczka i sryskiwacz,listwa zostanie taka jak jest,z zamkiem
ledman, wycieraczka juz tak zostanie do momentu jej usuniecia, a tlumik mi sie narazie podoba,aczkolwiek mysle ciagle o tlumiku z mk2 16v
vwcisek_stg, dzieki
No wiec po dluzszej przerwie ,dzis udalo mi sie zakupic cos do goferka, sa to fotele i kanapa z mk3 gti edition:
jestem bardzo zadowolony,bo komplecik ten jest w naprawde dobrym stanie,nie ma zadnych przetarc,ani innych ubytkow,sa jedynie delikatne zabrudzenia, mam nadzieje,ze w sobote bedzie to w aucie
dorzucam jeszcze kilka zrobionych ostatnio fotek:
pozdraVWiam