[GOLF MK4] by szczep, KW_Lorinser_WOB_Hella_US'y
Moderator: G0 Karcio
daniocrack, czyli mowisz ze sprebrnym nie jechales,apoko
mały aktual
odstawiłem dziś auto na wymianę sprzęgła bo zaczęło czasem uślizgiwać
zabrałem się też za odświeżenie polerki, na pierwszy ogień poszło 9j, papier 2500(drobne ryski po sezonie), pasta polerska aluchrom, plus krążek filcowy na wiertarce, kończyłem Meguiar's Hot Rims nakładanym też maszynowo
odstawiłem dziś auto na wymianę sprzęgła bo zaczęło czasem uślizgiwać
zabrałem się też za odświeżenie polerki, na pierwszy ogień poszło 9j, papier 2500(drobne ryski po sezonie), pasta polerska aluchrom, plus krążek filcowy na wiertarce, kończyłem Meguiar's Hot Rims nakładanym też maszynowo
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
widze dzialasz moze chcesz mi lekko ranty polerke poprawic kurcze bylem w piatek w sz-nie moglem Ci podrzucic
daniocrack, ranty to pikuś,stożek filcowy na wiertarce i jedziesz z koksem
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to widzę że na bogato sie dzieje przy golfie... na nowy sezon 2013.....
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
sebastian213, graty trafione po taniości, przecież kryzys w kraju
do sezonu trochę czasu zostało, myślę że wszystko ogarnę, pozostało poprawić polerkę na trzech felgach, zderzak US wrócił z poprawek u lakiernika, bo dopiero w domu zobaczyłem że jest kilka punktów słabo wypolerowanych , trzeba zamówić dwie opony 205/40, zastanawiam się też nad belkami dachowymi ori VW, może gdzieś coś się znajdzie, co do wnętrza to wczoraj ktoś mnie ubiegł i kupił kremowe skórki , ale pewnie do sezonu coś ciekawego znajdę
do sezonu trochę czasu zostało, myślę że wszystko ogarnę, pozostało poprawić polerkę na trzech felgach, zderzak US wrócił z poprawek u lakiernika, bo dopiero w domu zobaczyłem że jest kilka punktów słabo wypolerowanych , trzeba zamówić dwie opony 205/40, zastanawiam się też nad belkami dachowymi ori VW, może gdzieś coś się znajdzie, co do wnętrza to wczoraj ktoś mnie ubiegł i kupił kremowe skórki , ale pewnie do sezonu coś ciekawego znajdę
ostatnio wpadł filtr powietrza
atrapa anteny z Golfa V
oraz taki mały home made, spinka dolna na wzór s3'ki
atrapa anteny z Golfa V
oraz taki mały home made, spinka dolna na wzór s3'ki
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
no no no no widać że zbierasz gadżety na nowy sezon..
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
A ja myślałem że auto już dawno sprzedane, a tu miłe zaskoczenie
[b] [url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=113886]Vw Golf GT Special`95[/url] [/b]
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images24.fotosik.pl/299/7648a19958ab6809.jpg[/img][/url]
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images24.fotosik.pl/299/7648a19958ab6809.jpg[/img][/url]
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
update
wpadło nowe mazidło z Autobrite i glinka Bilt Hamber
mała próba
[youtube][/youtube]
w weekend kręcę gwintem, powinny do tego czasu dojechać zamówione u Mapet'a gumowe odboje na tył, trzeba jeszcze założyć 205/40/18 na 8J, przepolerować 3 felgi i odebrać kwadratową tablicę z urzędu pod US'a dodatkowo ogarnąć detailing i zaczynamy sezon
wpadło nowe mazidło z Autobrite i glinka Bilt Hamber
mała próba
[youtube][/youtube]
w weekend kręcę gwintem, powinny do tego czasu dojechać zamówione u Mapet'a gumowe odboje na tył, trzeba jeszcze założyć 205/40/18 na 8J, przepolerować 3 felgi i odebrać kwadratową tablicę z urzędu pod US'a dodatkowo ogarnąć detailing i zaczynamy sezon
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
musze do Ciebie podjechac na misje a cos sie szykuje jakis spot w najblizszym czasie ?
daniocrack, wpadaj podziałamy co do spotów to jakieś tam są w środy i niedziele ale frekwencja mizerna, zacznie się sezon to pewnie na jakieś Kluczewo podjadę popodziwiać zacne projekty