[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
parkuje parkuje, pracuje w Galerii więc jestem tam czesto :p chcialbym jeszcze porobic pare rzeczy zeby byl juz piękny...mysle nad lampami na przód ale nie wiem sam co to będzie...
co do malowania listew to zalezy chyba od lakiernika ja pytalem to mi powiedział z klepaniem i malowaniem progu i tylniego zderzaka 800 zł ale na gładko nie z zachowaniem faktury bo tak niektorzy chca robic
co do malowania listew to zalezy chyba od lakiernika ja pytalem to mi powiedział z klepaniem i malowaniem progu i tylniego zderzaka 800 zł ale na gładko nie z zachowaniem faktury bo tak niektorzy chca robic
Ostatnio zmieniony sob maja 03, 2008 19:59 przez KonradzikIV, łącznie zmieniany 1 raz.
KonradzikIV, qrcze faktycznie też Cie tam raz widziałem No i faktycznie przykówa wzrok. Ja pracuje blisko bo w hotelu przy Galerii.
[ Dodano: 19 Maj 2008 16:26 ]
No teraz nie tyle co widzialem Twoje MK4 ale ostatnio nawet nasze VWozidla byly zaparkowane obok siebie Widok nieziemski i spotkanie MK4 calkiem przypadkowe. Wrzuce Ci tutaj zdjecie ktore zrobilem. Pozdro.
[ Dodano: 23 Maj 2008 14:55 ]
Małe co nie co
[ Dodano: 19 Maj 2008 16:26 ]
No teraz nie tyle co widzialem Twoje MK4 ale ostatnio nawet nasze VWozidla byly zaparkowane obok siebie Widok nieziemski i spotkanie MK4 calkiem przypadkowe. Wrzuce Ci tutaj zdjecie ktore zrobilem. Pozdro.
[ Dodano: 23 Maj 2008 14:55 ]
Małe co nie co
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
KonradzikIV, a jaka glebe bedziesz zapodawał? Jakie sprezyny i ile obniza? Pisz od razu jak wrazenia z jazdy.
Moj Bansyta jest teraz u tapicera Narazie sam przód bedzie obszyty w czarna skóre. U mnie nastepnie własnie bedzie gleba a pozniej cosik w silniku.
Moj Bansyta jest teraz u tapicera Narazie sam przód bedzie obszyty w czarna skóre. U mnie nastepnie własnie bedzie gleba a pozniej cosik w silniku.
Ostatnio zmieniony śr maja 28, 2008 08:55 przez DragOOn, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja wczoraj wykonałem glebę. Eibach -30mm. Też mam Santa Monica (co widać na avatarze po lewej). Efekt super. Szczególnie wieczorem jak nasze Santa się pięknie błyszczą
Pozdrawiam
ozz
Pozdrawiam
ozz
Ostatnio zmieniony śr maja 28, 2008 10:06 przez ozz, łącznie zmieniany 1 raz.
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No, jest dobrze. Prowadzenie jest o wele lepsze
Teraz mamy podobnie- Santa Monica + Eibach -30 mm
Pozdrówka
ozz
Teraz mamy podobnie- Santa Monica + Eibach -30 mm
Pozdrówka
ozz
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: