MK3 GTi Edition- czerwony bandzior by olafart
Moderator: G0 Karcio
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
ok,
jak obiecałem, tak też zrobiłem
tak wygląda środek na dzień dzisiejszy:
miejsce "pracy" kierowcy:
i mój stały pasażer tylnej kanapy-
Podłokietnik Kameia ma trochę inny odcień skóry- też jest czarny, ale jakby jaśniejszy- będę musiał go potraktować czernidłem Resztę widać na fotkach
teraz porównanie kierunków:
1) stare
2)nowe
Szczerze- jakoś mnie te nowe- czarne3, nie przekonują... Może kwestia opatrzenia sie ze starymi i przyzwyczajenia, ale póki co, jestem na NIE- ale czekam na Wasze opinie
pozdr
jak obiecałem, tak też zrobiłem
tak wygląda środek na dzień dzisiejszy:
miejsce "pracy" kierowcy:
i mój stały pasażer tylnej kanapy-
Podłokietnik Kameia ma trochę inny odcień skóry- też jest czarny, ale jakby jaśniejszy- będę musiał go potraktować czernidłem Resztę widać na fotkach
teraz porównanie kierunków:
1) stare
2)nowe
Szczerze- jakoś mnie te nowe- czarne3, nie przekonują... Może kwestia opatrzenia sie ze starymi i przyzwyczajenia, ale póki co, jestem na NIE- ale czekam na Wasze opinie
pozdr
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
Nie ma jak słowni goście
A więc tak:
- środek całkem, całkeim, choć te fotki jakieś takie (że się tak wyrażę) "cośukrywające"... Skórka wiadomo fajna, ale już nieco "zmęczona" i ciekawi mnie jak wygląda boczek fotela kierowcy
- kierunek: mam podobne odczucia (pewnie dlatego, że też się opatrzyłem na wersję zbiżoną do Twojej 1 u siebie) i raczej jestem na nie.
Pozdr
A więc tak:
- środek całkem, całkeim, choć te fotki jakieś takie (że się tak wyrażę) "cośukrywające"... Skórka wiadomo fajna, ale już nieco "zmęczona" i ciekawi mnie jak wygląda boczek fotela kierowcy
- kierunek: mam podobne odczucia (pewnie dlatego, że też się opatrzyłem na wersję zbiżoną do Twojej 1 u siebie) i raczej jestem na nie.
Pozdr
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
co do kierunków...NIE....a świecą w ogóle na pomarańczowo?? wnętrze...hmmm no jak dla mnie zajefajne widzę że nawet mój były tunel został zamontowany
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
navwiedzony, zrobiłem takie fotki aby pokazać jak najwięcej- nie jest to kwestia ukrywania czegokolwiek. Skóra generalnie jest w stanie BDB- boczki- igła, fotel pasażera również, kanapa- z tyłu (os strony bagażnika), jak widać na zdjęciu- ma dziwne obtarcia- nie wiem od czego, taką kupiłem- nie widać tego. Fotel kierowcy jak zwykle, ma najgorszy stan, bo skóra jest pofałdowana itd, ale dziurkę ma tylko 1 na boczku wielkości paznokcia, wiec nie jest źle Kiedyś poprawię, ale muszę mieć luźne 600zł- tyle kosztuje obszycie 1 fotela w Wawie....
rysiektr, pewnei żę Twój- po coś siez Tobą zamieniłem przecież
Masz rację- kierunki chyba jeszcze dzisiaj wrócą do pierwotnych
ukiloki, ja bym jeszcze do tego dorzucił te czerwone pasy- fajnie wyglądają na czarnej skórze
rysiektr, pewnei żę Twój- po coś siez Tobą zamieniłem przecież
Masz rację- kierunki chyba jeszcze dzisiaj wrócą do pierwotnych
ukiloki, ja bym jeszcze do tego dorzucił te czerwone pasy- fajnie wyglądają na czarnej skórze
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
powiem Ci, że jak napisałeś o tych czarnych kierunkach- bylem mocno pozytywnie zaskoczony- od razu zakupiłem ale efekt wg mnie- tragiczny- do tego są ledwo widoczne jak świecą, więc wróciłem już do starych- sprawdzonych schematówKaoz pisze:Wnętrze bardzo fajnie wygląda, zwłaszcza te czarne slupki ( gdzie je dorwaleś !!! ). Co do kierunków mi się osobiście bardzo podobają i lepiej pasują do projektorów oraz HBM niż poprzednie. Może jest tak jak mówisz .. kwestia przyzwyczajenia.
Pozdrawiam
A czarne słupki kupiłem ze skórą- na pomorzu
pozdr
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
Trochę fotek z Tatr:
Golfik, odpukać, sprawuje się świetnie- po tych górskich serpentynach nie było na niego kozaków
Spalanie z ponad 2tys. nabitych km wyszło 8,4- uważam że wynik zajebisty, biorąc pod uwagę że cały czas jeździliśmy na klimie + non stop pod i z góry
na Katowickiej udało mi się dojść do 200km/h- nie oszczędzałem poczciwego 2E, mimo full zapakowanego bagażnika
Golfik, odpukać, sprawuje się świetnie- po tych górskich serpentynach nie było na niego kozaków
Spalanie z ponad 2tys. nabitych km wyszło 8,4- uważam że wynik zajebisty, biorąc pod uwagę że cały czas jeździliśmy na klimie + non stop pod i z góry
na Katowickiej udało mi się dojść do 200km/h- nie oszczędzałem poczciwego 2E, mimo full zapakowanego bagażnika
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no no Panie widzę ze już wróciłeś....A gdzie kątownik listwy progowej prawej?? Spalanie na prawdę mało...zazdroszczę I jakiś brudny ten golf....Dostałeś już kolejny panel climatronica??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf